Ewa L. pisze:W końcu Pola przeprowadziła atak na miskę i rzuciła się do jedzenia Sheyby. Wniosek : czekała na właściwy moment.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:W końcu Pola przeprowadziła atak na miskę i rzuciła się do jedzenia Sheyby. Wniosek : czekała na właściwy moment.
Ewa L. pisze:Teraz obie poszły spać i mają wszystko i wszystkich gdzieś.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Teraz obie poszły spać i mają wszystko i wszystkich gdzieś.
a u mnie wszystkie zwierzaki leżą w tym pokoju, w którym siedzę przy biurku (jest najdalej od tego z małymi)
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Teraz obie poszły spać i mają wszystko i wszystkich gdzieś.
a u mnie wszystkie zwierzaki leżą w tym pokoju, w którym siedzę przy biurku (jest najdalej od tego z małymi)
To coś jak u mnie. Zawsze siedzą w tym samym pokoju w którym jestem bo nie mają wyjścia . Mam tylko jeden pokój.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Teraz obie poszły spać i mają wszystko i wszystkich gdzieś.
To coś jak u mnie. Zawsze siedzą w tym samym pokoju w którym jestem bo nie mają wyjścia . Mam tylko jeden pokój.
u mnie mają wybór, choć chwilowo mniejszy
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Teraz obie poszły spać i mają wszystko i wszystkich gdzieś.
U mnie go nie mają ale myślę , że nie są z tego powodu jakoś szczególnie nieszczęśliwe.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:
U mnie go nie mają ale myślę , że nie są z tego powodu jakoś szczególnie nieszczęśliwe.
żyją w zgodzie to nie narzekają na brak miejsca
Ewa L. pisze:Mojej mamie popsuł się telewizor jakoś przed świętami. Trochę zajęło mi ale w końcu znalazłam servis i zgłosiłam usterkę. Przysłali kuriera z DHL po telewizor i pojechał do naprawy zaraz po wielkanocnych świętach.
Dostałam właśnie maila , że telewizor jest już naprawiony i odsyłają go znów DHL em. Okazało się , że musieli wymienić płytę główną i wyczyścili LPG czymkolwiek to jest bo telewizor się wyłączył i nie dał ponownie włączyć. To już druga naprawa tego telewizora w ramach gwarancji. Kupiony był 2.02.18 a już 4.04. 18 pierwszy raz trafił do naprawy bo tata urwał gniazdko antenowe. Tym razem popsuła mama. Coś pechowy ten telewizor.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Mojej mamie popsuł się telewizor jakoś przed świętami. Trochę zajęło mi ale w końcu znalazłam servis i zgłosiłam usterkę. Przysłali kuriera z DHL po telewizor i pojechał do naprawy zaraz po wielkanocnych świętach.
Dostałam właśnie maila , że telewizor jest już naprawiony i odsyłają go znów DHL em. Okazało się , że musieli wymienić płytę główną i wyczyścili LPG czymkolwiek to jest bo telewizor się wyłączył i nie dał ponownie włączyć. To już druga naprawa tego telewizora w ramach gwarancji. Kupiony był 2.02.18 a już 4.04. 18 pierwszy raz trafił do naprawy bo tata urwał gniazdko antenowe. Tym razem popsuła mama. Coś pechowy ten telewizor.
a nie da go się wymienić w ramach gwarancji?
PixieDixie pisze:My z Asią uwielbiamy Argusa aleosowego z Lidlapolecamy.
Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości