Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:Ewcia w Kauflandzie jest promocja nu gurmety i inne karmy też, z okazji Dnia Zwierząt
MB&Ofelia pisze:Ewciu, pracuj tak żeby się nie przemęczyć i nie przesilić kopytek!
A mnie dzisiaj w pracy wkurzyło szefostwo. Złóż propozycję ratującą szefostwu doopę, a uznają że na jelenia trafili
Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Ewciu, pracuj tak żeby się nie przemęczyć i nie przesilić kopytek!
A mnie dzisiaj w pracy wkurzyło szefostwo. Złóż propozycję ratującą szefostwu doopę, a uznają że na jelenia trafili
Widzisz nie ma co
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewcia w Kauflandzie jest promocja nu gurmety i inne karmy też, z okazji Dnia Zwierząt
Mam zapasik dla Zuzi a Poli muszę domówić w zoo+ bo ona tylko sosik a te były z galaretką.
MB&Ofelia pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Ewciu, pracuj tak żeby się nie przemęczyć i nie przesilić kopytek!
Widzisz nie ma co
No. Tyle że miałam zamiar przy okazji coś ugrać dla siebie (a w zasadzie też dla urzędu, tyle że dla tego działu którym się zajmuję). I boję się że nic z tego nie wyjdzie.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewcia w Kauflandzie jest promocja nu gurmety i inne karmy też, z okazji Dnia Zwierząt
Mam zapasik dla Zuzi a Poli muszę domówić w zoo+ bo ona tylko sosik a te były z galaretką.
moje wolą z galaretką to zapasik im zrobiłam
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewcia w Kauflandzie jest promocja nu gurmety i inne karmy też, z okazji Dnia Zwierząt
Ja wczoraj zamówiłam w zoo+ 48 saszetek w sosie i na poniedziałek już mają być.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewcia w Kauflandzie jest promocja nu gurmety i inne karmy też, z okazji Dnia Zwierząt
Ja wczoraj zamówiłam w zoo+ 48 saszetek w sosie i na poniedziałek już mają być.
ja niedawno miałam mieć za dwa dni a miałam za tydzień
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 44 gości