Bytomskie Łobuzy cz. 9 - Walczymy!zdj str 96-100

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 17, 2016 19:37 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :(((((((((((((((((Walczymy!Zdj

Moli25 pisze:
klaudiafj pisze:Tylko, że my nie szykujemy spaceru po Krakowie a wożenie dupek :mrgreen: Możesz z nami wozić swoją :ryk:

To na 100% 40 zł od osoby :lol:

No to będziemy lotać na nogach :ryk: :ryk: :ryk:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon paź 17, 2016 19:43 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :(((((((((((((((((Walczymy!Zdj

Fajny weekend :ok:
Nie mam dobrych wspomnień ze zwiedzania Katedry Wawelskiej.
Lubię zwiedzać z aparatem. Tymczasem okazało się to niemożliwe 8O
"Policja" księdza proboszcza goniła mnie po katedrze z powodu fotki, wykonanej zresztą bez użycia lampy.
Jakby dziedzictwo narodowe było własnością proboszcza :evil:
Odechciało mi się zwiedzać Wawel...
ObrazekObrazek
Obrazek

Batumi [*] 1.06.2009
Padzioch [*] 20.09.2014
Tereska [*] 10.09.2018
Iga [*] 9.10.2019

Kotimont

Od: Sob cze 13, 2015 22:34

Post » Pon paź 17, 2016 19:50 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :(((((((((((((((((Walczymy!Zdj

Kotimont pisze:Fajny weekend :ok:
Nie mam dobrych wspomnień ze zwiedzania Katedry Wawelskiej.
Lubię zwiedzać z aparatem. Tymczasem okazało się to niemożliwe 8O
"Policja" księdza proboszcza goniła mnie po katedrze z powodu fotki, wykonanej zresztą bez użycia lampy.
Jakby dziedzictwo narodowe było własnością proboszcza :evil:
Odechciało mi się zwiedzać Wawel...

Haha :D To chyba było mało ludzi wtedy, bo jak ja byłam ostatnio w katedrze to nic nie widziałam, bo taki tłum był. Robiłam zdjęcia tel. Ale kościół Mariacki też można zwiedzać, ale za kaskę :/ Wawel teraz jest bardzo kiczowaty, nie był taki. Komnaty podzielone na jak najmniejsze partie, pełno innych rzeczy w tym parasole z piwem, pamiątki. Nie czuć klimatu zamku. No i swego czasu smok na smsy. Pamiętam wycieczkę na Wawel z dzieciństwa - to była dla mnie magia. Potem wracałam i to samo. Ostatnio zobaczyłam, że już ledwo widać zamek zza tych wszystkich kiczów. No, ale i tak wracam :))

klaudiafj

Post » Pon paź 17, 2016 21:21 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :(((((((((((((((((Walczymy!Zdj

klaudiafj pisze:(...) Wawel teraz jest bardzo kiczowaty, nie był taki. Komnaty podzielone na jak najmniejsze partie, pełno innych rzeczy w tym parasole z piwem, pamiątki. Nie czuć klimatu zamku. No i swego czasu smok na smsy. Pamiętam wycieczkę na Wawel z dzieciństwa - to była dla mnie magia. Potem wracałam i to samo. Ostatnio zobaczyłam, że już ledwo widać zamek zza tych wszystkich kiczów. No, ale i tak wracam :))

Ja też. Tyle, że teraz częściej kotwiczę na Kazimierzu. Albo pedałuję rowerkiem w okolice klasztoru na Bielanach.

megan72

Od: Śro kwi 18, 2007 12:41

Post » Pon paź 17, 2016 21:24 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :(((((((((((((((((Walczymy!Zdj

Witaj megan72 :) Przyznam się, że ja chyba nigdy nie byłam na Kazimierzu :( Albo nie wiem, że byłam. Muszę nadrobić to jak najszybciej :)

klaudiafj

Post » Pon paź 17, 2016 22:18 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :(((((((((((((((((Walczymy!Zdj

Cześć Dziewczynki :201461 :201461 :201461
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pon paź 17, 2016 22:22 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :(((((((((((((((((Walczymy!Zdj

Cześć Kochana :* zdjęcia na poprzedniej stronie, nawet są moje trzy panny:)

klaudiafj

Post » Wto paź 18, 2016 4:20 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :(((((((((((((((((Walczymy!Zdj

Kto rano wstaje temu Pan Bóg zaparza kawę :lol:
Hej ho hej ho do pracy by sie szlo :lol:

Miłego dnia :)
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto paź 18, 2016 7:01 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :(((((((((((((((((Walczymy!Zdj

Dzień dobry :)
Dziękuję za zdjęcia z Krakowa - kocham to miasto, staram się być tam przy każdej okazji, niestety, tak mam daleko....

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Wto paź 18, 2016 9:52 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :(((((((((((((((((Walczymy!Zdj

Sihaja pisze:Dzień dobry :)
Dziękuję za zdjęcia z Krakowa - kocham to miasto, staram się być tam przy każdej okazji, niestety, tak mam daleko....

Cieszę się Dorotko, że i Tobie przyniosły pożytek zdjęcia z Krakowa :) Faktycznie masz daleko do Krakowa, ale za to masz blisko do morza :) Wolałabym mieć blisko do morza :)

Moli25 pisze:Kto rano wstaje temu Pan Bóg zaparza kawę :lol:
Hej ho hej ho do pracy by sie szlo :lol:

Miłego dnia :)

Nie uwierzysz, ale jak napisalaś ten post to też nie spałam, a dokładnie obudziłam się i mój tyłek chciał się zebrać i jechać do Krakowa. Ale następny wyjazd w grudniu i to jak wszystko pojdzie dobrze. Jednak nie wyobrażam sobie tak kursować dziennie i wstawać o takiej godzinie. Chyba, że byłabym wcześnie w domu, a nie dopiero na 20stą.
Nikt mi kawy nie zaparzył, więc poszłam dalej spać, ale sen miałam męczący okropnie. Ale przyśnił mi się Stive Sanders z Beverly Hills 90210 - siedziałam mu na kolanach i tuliłam się do niego i byłam zachwycona, że marzenie się spełniło i oto Stive Sanders jest moim chłopakiem :ryk:

Miłego dnia Dorotko i Martuś i wszystkim życzę, którzy zaglądają na mój wątek :)

Cieszę się, bo Kitusia przyszła do mnie do sypialni i wyłożyła się na łóżku na kocu :)
Obrazek

Obrazek
A teraz sobie śpi :1luvu:

A jutro na 17 z Maryśką na usg do Chorzowa aż. To będzie bardzo długa podróż dla Marysi. Będzie się drzeć na całe gardło, a wierzcie mi, ma donośny głos :) I na samą myśl, już mnie głowa boli :twisted:

klaudiafj

Post » Wto paź 18, 2016 10:32 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :(((((((((((((((((Walczymy!Zdj

śliczna Kitusia i jaka wyluzowana na tych zdjęciach :ok: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto paź 18, 2016 12:27 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :(((((((((((((((((Walczymy!Zdj

Współczuję tego darcia się Klaudia, Iriska jak się potwornie drze, a droga 15 minut. Ale piechotą. Cyrk na kółkach. :P
Kciuki! :ok: :ok:

I witajcie Kochane! Fotki śliczne, całujemy kociaki! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto paź 18, 2016 17:36 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :(((((((((((((((((Walczymy!Zdj

klaudiafj pisze:
MaryLux pisze:Lubię Kraków, zresztą ze znajomymi Krakusami mamy zasadę taką, że - zależnie od aktualnych potrzeb - Kraków jest dzielnicą Wrocławia lub na odwrót.

Hehe ciekawa zasada :mrgreen: No i super :ok:

Mamy/mieliśmy zresztą we Wrocławiu sporo fajnych "importów" z Krakowa - jednym z nich był pierwszy powojenny prezydent Wrocławia. Kraków też ma trochę "importów" wrocławskich.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro paź 19, 2016 9:47 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :(((((((((((((((((Walczymy!Zdj

Tak Kitusia jest wyluzowana :) Szkoda, tylko, że łapka popsuta :( Jak chodzi to to widzę i serce się kraje :(

Dziś z Marysią na usg. Będzie się działo.

klaudiafj

Post » Śro paź 19, 2016 10:29 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :(((((((((((((((((Walczymy!Zdj

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

[poprzednia][następna]