Moli25 pisze:klaudiafj pisze:Tylko, że my nie szykujemy spaceru po Krakowie a wożenie dupekMożesz z nami wozić swoją
To na 100% 40 zł od osoby
No to będziemy lotać na nogach

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:klaudiafj pisze:Tylko, że my nie szykujemy spaceru po Krakowie a wożenie dupekMożesz z nami wozić swoją
To na 100% 40 zł od osoby
Kotimont pisze:Fajny weekend![]()
Nie mam dobrych wspomnień ze zwiedzania Katedry Wawelskiej.
Lubię zwiedzać z aparatem. Tymczasem okazało się to niemożliwe![]()
"Policja" księdza proboszcza goniła mnie po katedrze z powodu fotki, wykonanej zresztą bez użycia lampy.
Jakby dziedzictwo narodowe było własnością proboszcza
Odechciało mi się zwiedzać Wawel...
klaudiafj pisze:(...) Wawel teraz jest bardzo kiczowaty, nie był taki. Komnaty podzielone na jak najmniejsze partie, pełno innych rzeczy w tym parasole z piwem, pamiątki. Nie czuć klimatu zamku. No i swego czasu smok na smsy. Pamiętam wycieczkę na Wawel z dzieciństwa - to była dla mnie magia. Potem wracałam i to samo. Ostatnio zobaczyłam, że już ledwo widać zamek zza tych wszystkich kiczów. No, ale i tak wracam)
Sihaja pisze:Dzień dobry
Dziękuję za zdjęcia z Krakowa - kocham to miasto, staram się być tam przy każdej okazji, niestety, tak mam daleko....
Moli25 pisze:Kto rano wstaje temu Pan Bóg zaparza kawę![]()
Hej ho hej ho do pracy by sie szlo![]()
Miłego dnia
klaudiafj pisze:MaryLux pisze:Lubię Kraków, zresztą ze znajomymi Krakusami mamy zasadę taką, że - zależnie od aktualnych potrzeb - Kraków jest dzielnicą Wrocławia lub na odwrót.
Hehe ciekawa zasadaNo i super
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości