Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:KatS pisze:Moja kotka też potrafiła wskoczyć jednym susem na każdą szafę. Albo na górny brzeg drzwi, a potem tak balansowała. Stella ani Ciri póki co nie wykazują takich zainteresowań
No ale pożyjemy, zobaczymy. Zawsze jakby co zostaje komórka, ale nie chce mi się do niej latać za każdym razem, bo zabawę wymuszają na mnie dosć często
To dobrze!Przy okazji Ty masz ruchu..
KatS pisze:kalair pisze:KatS pisze:Moja kotka też potrafiła wskoczyć jednym susem na każdą szafę. Albo na górny brzeg drzwi, a potem tak balansowała. Stella ani Ciri póki co nie wykazują takich zainteresowań
No ale pożyjemy, zobaczymy. Zawsze jakby co zostaje komórka, ale nie chce mi się do niej latać za każdym razem, bo zabawę wymuszają na mnie dosć często
To dobrze!Przy okazji Ty masz ruchu..
A to prawda, na brak sportu nie narzekam
bulba pisze:Doberek Bożenko piąteczkowoAle mieliśmy wczoraj gradobicie
MonikaMroz pisze:A u nas nie ma zimy. Choc jest tylko 0 stopni. Ale śniegu nie ma
Doberek.
Brzuszki pełne u Krętek???
Bo moje właśnie wcinają suche
kalair pisze:MonikaMroz pisze:A u nas nie ma zimy. Choc jest tylko 0 stopni. Ale śniegu nie ma
Doberek.
Doberek, brzuszki pełne, usiłuję zrobić jakieś foty, ale nie chcą współpracować gady.![]()
Kretki już jadły tyle razy , ło matko.. Safi zdążyła już puścić pawiki. Włosy!
kalair pisze:
MonikaMroz pisze:kalair pisze:MonikaMroz pisze:A u nas nie ma zimy. Choc jest tylko 0 stopni. Ale śniegu nie ma
Doberek.
Doberek, brzuszki pełne, usiłuję zrobić jakieś foty, ale nie chcą współpracować gady.![]()
Amy wczoraj pawikowala. Ale dawno nie było to miała prawo
kalair pisze:MonikaMroz pisze:kalair pisze:MonikaMroz pisze:A u nas nie ma zimy. Choc jest tylko 0 stopni. Ale śniegu nie ma
Doberek.
Amy wczoraj pawikowala. Ale dawno nie było to miała prawo
Ja muszę im kupić whiskasa antihairbal, ostatnio nie dostawały, i straszne kłaczki Safcia wyrzuciła.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 100 gości