Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KatS pisze:Nie trzeba pocieszać, grunt żebym mogła to z siebie wywalić, choć mi głupio
PixieDixie pisze:Kasia ja wiem ze Tobie sie wydaje ze to zle wyglada ale wierz mi... to wyglada dobrze i dobrze rokuje.
Pomysl sobie co bys czula gdyby one ze soba walczyly!!
Daj im czas. Wiem co przezywasz ja tez wylam ze Pixiora skrzywdzilam i po co mi byla ta adopcja... ale potrzebowaly czasu i spokojuI wsyzstko dograly!
Hej Gosiu Co tam u Was??![]()
Zmeczona dniem? Jak minal ?
Pozdroweczka
PixieDixie pisze:Kasia ja wiem ze Tobie sie wydaje ze to zle wyglada ale wierz mi... to wyglada dobrze i dobrze rokuje.
Daj im czas. Wiem co przezywasz ja tez wylam ze Pixiora skrzywdzilam i po co mi byla ta adopcja... ale potrzebowaly czasu i spokojuI wsyzstko dograly!
Pozdroweczka
KatS pisze:PixieDixie pisze:Kasia ja wiem ze Tobie sie wydaje ze to zle wyglada ale wierz mi... to wyglada dobrze i dobrze rokuje.
Pozdroweczka
A dzisiaj to ja bardziej wyję, że skrzywdziłam siebie
Ale już nie spamuję tu Gosi, bo to nieładnieJak zawsze dzięki za wsparcie
Gosiagosia pisze:KatS pisze:PixieDixie pisze:Kasia ja wiem ze Tobie sie wydaje ze to zle wyglada ale wierz mi... to wyglada dobrze i dobrze rokuje.
Pozdroweczka
A dzisiaj to ja bardziej wyję, że skrzywdziłam siebie
Ale już nie spamuję tu Gosi, bo to nieładnieJak zawsze dzięki za wsparcie
Kasiu pisz i u mnie i u siebie. My Cię wspieramy i trzymamy mocno kciuki. Uwierz nam że to wszystko normalne. Jak to Cię pocieszy to ja miałam gorzej ale nie będziemy się licytować tylko wspierać. Pisz, płacz i klnij jak to ma Ci pomóc.
barbarados pisze:Tu same masochistki .![]()
Tez tak siebie uszczęśliwiłysmy
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek i 61 gości