Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II cz.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 19, 2016 20:07 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Nie trzeba pocieszać, grunt żebym mogła to z siebie wywalić, choć mi głupio ;)

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Wto sty 19, 2016 20:10 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

KatS pisze:Nie trzeba pocieszać, grunt żebym mogła to z siebie wywalić, choć mi głupio ;)

Ale dlaczego Ci głupio, przecież to dopiero parę dni więc za wcześnie na załamkę. Kasiu one się dotrą i będzie jeszcze lizanie pyszczków i łapoczyny też. :ok: :ok:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Wto sty 19, 2016 20:13 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Może ich wrzucić do jednej walizki i niech raz na zawsze ustalą warunki wspólpracy :P
Muszę przyznać, że głównie Stella mnie wykańcza. Alfie jest ze 3 razy grzeczniejszy i do tego nowy w domu, i mały, a zachowuje się dużo dojrzalej :?

KatS

Post » Wto sty 19, 2016 20:14 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Kasia ja wiem ze Tobie sie wydaje ze to zle wyglada ale wierz mi... to wyglada dobrze i dobrze rokuje.
Pomysl sobie co bys czula gdyby one ze soba walczyly!!
Daj im czas. Wiem co przezywasz ja tez wylam ze Pixiora skrzywdzilam i po co mi byla ta adopcja... ale potrzebowaly czasu i spokoju :) I wsyzstko dograly!

Hej Gosiu Co tam u Was?? :)
Zmeczona dniem? Jak minal ?

Pozdroweczka
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Wto sty 19, 2016 20:14 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Wspólna klatka :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto sty 19, 2016 20:16 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

PixieDixie pisze:Kasia ja wiem ze Tobie sie wydaje ze to zle wyglada ale wierz mi... to wyglada dobrze i dobrze rokuje.
Daj im czas. Wiem co przezywasz ja tez wylam ze Pixiora skrzywdzilam i po co mi byla ta adopcja... ale potrzebowaly czasu i spokoju :) I wsyzstko dograly!

Pozdroweczka

A dzisiaj to ja bardziej wyję, że skrzywdziłam siebie :P

Ale już nie spamuję tu Gosi, bo to nieładnie :D Jak zawsze dzięki za wsparcie :D

KatS

Post » Wto sty 19, 2016 20:23 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

PixieDixie pisze:Kasia ja wiem ze Tobie sie wydaje ze to zle wyglada ale wierz mi... to wyglada dobrze i dobrze rokuje.

Pozdroweczka

Dzięn taki mi szybko mija i tydzień też zleciał. Biegam do pracy raniutko potem rehabilitacja i jak wpadnę do domu to nie wiem za co się łapać. Dzisiaj zaczęłam czytać co u Was. Wczoraj padłam o 9 i spałam do 5, 30.
Wkleiłam u Basi i tak bym chciała i zrobię to :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Gosiagosia

Post » Wto sty 19, 2016 20:25 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

KatS pisze:

Pozdroweczka

Ale już nie spamuję tu Gosi, bo to nieładnie :D Jak zawsze dzięki za wsparcie :D

Kasiu pisz i u mnie i u siebie. My Cię wspieramy i trzymamy mocno kciuki. Uwierz nam że to wszystko normalne. Jak to Cię pocieszy to ja miałam gorzej ale nie będziemy się licytować tylko wspierać. Pisz, płacz i klnij jak to ma Ci pomóc.

Gosiagosia

Post » Wto sty 19, 2016 20:27 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Gosiagosia pisze:
KatS pisze:

Pozdroweczka

Kasiu pisz i u mnie i u siebie. My Cię wspieramy i trzymamy mocno kciuki. Uwierz nam że to wszystko normalne. Jak to Cię pocieszy to ja miałam gorzej ale nie będziemy się licytować tylko wspierać. Pisz, płacz i klnij jak to ma Ci pomóc.

A jak długo trwało to gorzej? Jest nadzieja, że minie w tym roku? :wink:
Ten kot z piwkiem - jak ja go rozumiem :D

KatS

Post » Wto sty 19, 2016 20:29 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Kasiu u mnie to trwało tak długo, że już myślałam o oddaniu Migotki ale dziewczyny też mnie wspierały i dotrwałam.

Gosiagosia

Post » Wto sty 19, 2016 20:29 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Tu same masochistki . :twisted:
Tez tak siebie uszczęśliwiłysmy :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto sty 19, 2016 20:30 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

OJ tam oj tam :D
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Wto sty 19, 2016 20:35 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

I jesteśmy szczęśliwe bo mamy koty. :ryk: :ryk:
Ale takie grzeczne a nie takiego jak ten łobuziak.
Obrazek

Gosiagosia

Post » Wto sty 19, 2016 20:41 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

barbarados pisze:Tu same masochistki . :twisted:
Tez tak siebie uszczęśliwiłysmy :twisted:

:ryk: :ryk: :ryk: Bo nieszczęscia chodzą parami...trójkami....stadami :twisted:

KatS

[poprzednia][następna]