Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) zdjęcia str. 99

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 26, 2015 11:49 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) - ZDROWIA DLA KITUSI! zdjęcia

Dziękuję Ewuś :)
Mi niesamowicie ulżyło, bo jednak kamień 4 mm był bardzo duży, a zniknął w miesiąc :)
Bożenko podpisałam, bo podpisałam MArysie bo jej nie było widać, więc pomyślałam, że nie ładnie tak wyróżnić jedną z resztę nie, więc podpisałam wszystkie hihi

Na przeciwko naszego mieszkania, za oknem przez które nie wyglądamy często m. odkrył dwa koty czarnobiałe w jednym mieszkaniu - jeden siedzi na oknie a drugi podskakuje :D Od razu milej na sercu jak się widzi takie ładne, dobrze odchowane i radosne podwójne dokocenie :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw lis 26, 2015 12:21 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) - ZDROWIA DLA KITUSI! zdjęcia

Idealne 5K (a nawet 6K :mrgreen: ) - koty, koc, kawa, książka i kominek + kanapa :ok:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Czw lis 26, 2015 12:35 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) - ZDROWIA DLA KITUSI! zdjęcia

No, plus kanapa :D Trzeba kupić jakąś :) Choć ta moja materacowa ma wielki plus - jak chce fotografować to wynoszę ją jedną ręką i mam dużo wolnego miejsca :)

Czekam na paczkę z zooplus - może będzie jutro. Strasznie długo się zawsze czeka. Okazało się, że miesiąc temu zapomniałam zapłacić rachunku za którąś paczkę ;) Już nie ogarniam tych paczek i jedzenia dla kotów.

Zdycham dziś z bólu, nawet pisanie mnie boli.

Kupiłam Tosi laser - długo się wahałam, bo przeczytałam, że koty są nadmiernie pobudzone po laserze i nerwowe. Ale tyle osób używa laserka, że w końcu zaryzykowałam.

Dziś przyszła paczka do mnie z dekupażowymi rzeczami w tym ogromne bombki - pomyślałam, że zrobię dla rodziców i rodzeństwa bombkę na choinkę :D Biedne koty, wszystkie przybiegły, bo oczywiście każda paczka w tym domu to przychodzi do kotów.

A też dziś lub jutro przyjdzie mi chemia i akcesoria do wywoływania klisz :) Będzie co robić na święta, zamiast układania puzzli :mrgreen:

klaudiafj

Post » Czw lis 26, 2015 12:50 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) - ZDROWIA DLA KITUSI! zdjęcia

A drukarkę już masz?? Patrzyłam na ceny, Epson, -podobno super drukarka, bardzo profesjonalna-4000. No, ceny niezłe..
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw lis 26, 2015 12:59 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) - ZDROWIA DLA KITUSI! zdjęcia

Kanapa musi być przede wszystkim wygodna. Nie ważne czy materacowa, czy skórzana, czy ogromna - to już szczegóły ;) Najistotniejsze, to się w nią móc wtopić.

I jak Tosia zareagowała? Reszta się do zabawy przyłączyła?

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Czw lis 26, 2015 14:09 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) - ZDROWIA DLA KITUSI! zdjęcia

No właśnie, ta materacowa przyda mi się w studiu, więc na pewno jej nie wyrzucę :)
Asiu Jeszcze nie mam laserka, przyjdzie w paczce z zooplus. A paczka może będzie jutro.
Bożenko w profesjonalnej fotografii wszystko jest drogie i nie ma co z tym walczyć. Przez chwilę można jechać na "zamiennikach", ale nie tędy droga. Mam wybraną już drukarkę Epsona, skaner i nowy monitor. Drukarkę kupię na końcu.

A wczoraj na usg śmieszny był ten wet. Przeżywał, że Kitusia się na niego patrzy jak ją kładliśmy na boczku i jak przystępował do badania. Tak to komentował śmiesznie, że - ona się na mnie patrzy, ale ona się patrzy, czaruje mnie, i powiedział, że Kituś to jeszcze nastolatka w połowie wieku, który może osiągnąć :)

klaudiafj

Post » Czw lis 26, 2015 16:50 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) - ZDROWIA DLA KITUSI! zdjęcia

O no to mily pan doktorek :D fajnie :D rozladowal atmosfere :D

O jaki monitor kupujesz?

Moj maz tez cos ostatnio jeczy ze potrzebuje drugi porzadny monitor do pracy. Bo ma jeden taki nowy a drugi stary ... i mu sie zle pracuje jak ma oba uruchomione ;P Wybredna paskuda... ja mam 1 na lapie i nie narzekam ;P hihihi
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Czw lis 26, 2015 17:22 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) - ZDROWIA DLA KITUSI! zdjęcia

No fajny doktorek, taki był zdziwiony że Kitusia tak się w niego wgapiała :)
Potrzebuję profesjonalny monitor dla fotografów. Mam obecnie biurowo-graficzny też profesjonalny Eizo ale o wąskim gamucie, i 7 letni (a konstrukcja jest już 10letnia) i powoli staje się on dla mnie niewystarczający. Jak go kupowałam to nie wiedziałam nic o monitorach, kupiłam co polecili :) A jak więcej poczytałam ostatnio to się okazało (Ty Janinko pewnie będziesz wiedziała o czym pisze, bo nawet ja sama nie wiem ;) ), że monitor mam podłączony analogowo a nie cyfrowo. Co ogranicza korzystanie z niego i upośledza obraz. To się dowiedziałam dopiero parę dni temu. Nie mogę go podpiąć cyfrowo, bo mam nowszy komputer i się nie da. Ja bym nie narzekała nawet na 10 letni monitor jakby to był konkretnie fotograficzny, ale ten który mam to fotografię ma jako dodatek, a ja chcę konkretnie do fotografii oczywiście Eizo :)

klaudiafj

Post » Czw lis 26, 2015 17:48 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) - ZDROWIA DLA KITUSI! zdjęcia

Czarna magia :201468
Ale fajnie poczytać i takiej magii :201468
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw lis 26, 2015 17:53 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) - ZDROWIA DLA KITUSI! zdjęcia

Hihi magia to się zaczyna jak się chce do kupy połączyć aparat, komputer, monitor i drukarkę tak żeby mieć gotowy obraz zgodny z rzeczywistym, który widziało oko hłe hłe :mrgreen:

klaudiafj

Post » Czw lis 26, 2015 18:30 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) - ZDROWIA DLA KITUSI! zdjęcia

Klaudia , moje nie chcą tych laserków specjalnie dla kotów przeznaczonych . Te , które mam maja światełko w kształcie myszki i świecą na jasnoniebiesko . One latają za zwykłą czerwoną kropką . Chyba dla tego , że jest dla nich wyraźniejsza .

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw lis 26, 2015 18:45 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) - ZDROWIA DLA KITUSI! zdjęcia

Ja tez kupiłam teraz kropkowy :) chyba bo nawet nie przeczytałam :/ taki w kształcie myszki. Zaraz zerkne.

klaudiafj

Post » Czw lis 26, 2015 21:26 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) - ZDROWIA DLA KITUSI! zdjęcia

Moje koty też kochają czerwoną kropeczkę. Za czymś takim mogą biegać po ścianach, jak pająki. Albo skakać, jak kangurki. :kotek:

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Czw lis 26, 2015 21:55 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) - ZDROWIA DLA KITUSI! zdjęcia

klaudiafj pisze:Dziękuję Ewuś :)
Mi niesamowicie ulżyło, bo jednak kamień 4 mm był bardzo duży, a zniknął w miesiąc :)
Bożenko podpisałam, bo podpisałam MArysie bo jej nie było widać, więc pomyślałam, że nie ładnie tak wyróżnić jedną z resztę nie, więc podpisałam wszystkie hihi

Teraz zauważyłam.. :oops: :oops:
Ale to baaardzo fajnie wyszło z tymi podpisami i strzałkami! :D :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw lis 26, 2015 23:20 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) - ZDROWIA DLA KITUSI! zdjęcia

U mnie nudy, no nudy aż strach
zabawki walają się wszędzie no ale po o się nimi bawić :roll:
no jak ja się z kotkami bawię to kotki się bawią i to jak
jak ja towarzystwa nie zabawiam to nudy, oj nudy, walają się po łóżkach i śpią po kątach no bo przecież nie ma co robić :smokin:
pięcioro ich jest no więc powinny mieć z kim się bawić :evil:
szóstego kota mam przywlec :evil:

cześć Klauduś :D :D :D
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

[poprzednia][następna]