agusialublin pisze:mir.ka pisze:mnie to chyba najbardziej by pasowała lodowa, podobno jedząc same lody mozna schudnąć
taaa Mira taaaa![]()
a ja schudnę na moich frytach
lody smaczniejsze, ale co kto lubi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:mir.ka pisze:mnie to chyba najbardziej by pasowała lodowa, podobno jedząc same lody mozna schudnąć
taaa Mira taaaa![]()
a ja schudnę na moich frytach
mir.ka pisze:mnie to chyba najbardziej by pasowała lodowa, podobno jedząc same lody mozna schudnąć
barbarados pisze:mir.ka pisze:mnie to chyba najbardziej by pasowała lodowa, podobno jedząc same lody mozna schudnąć
![]()
Biorę !!! Znaczy , zaczynam stosować![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jou pisze:Ale tak na powaznie. Stanelam przed lustrem i wygladam jak klucha. Chyba tez sie do zdrowszego jedzenia przymierze
barbarados pisze:No .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Przerwa w diecie będzie , kiedy lodówkę będę rozmrazać
jou pisze:Moli nie ciagnie Cie przy takim menu do innego zarcia?
klaudiafj pisze:Sprawdziłam teraz Muzeum Auschwitz i są rezerwacje. Można sobie wybrać datę, godzinę i sprawdzić czy są jeszcze wolne miejsca. Lepiej zarezerwuj jak najwcześniej, żebyś miała już miejsca zaklepane, bo już nie wiele czasu Ci zostało do urlopuhttp://visit.auschwitz.org/rezerwacja/termin.html?idg=1&data=2015-09-18&k=70298b9aa0a0fe428dd8ba9ca3247cec
agusialublin pisze:Wczoraj fryty wcinałam aż miło![]()
![]()
![]()
![]()
nie to Martuś żebym Cię wkurzała![]()
![]()
PixieDixie pisze:Dla mnie jadlospis bombaTez by mi smakowalo
![]()
Jak tam futrzaki? Jak kochana Molinka? I slodziak Fuks?
mir.ka pisze:a ja w ramach diety upiekłam ciasto z jabłkami, mniam , mniam, pyszne
mir.ka pisze:mnie to chyba najbardziej by pasowała lodowa, podobno jedząc same lody mozna schudnąć
jou pisze:Ale tak na powaznie. Stanelam przed lustrem i wygladam jak klucha. Chyba tez sie do zdrowszego jedzenia przymierze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości