Cześć Molinki Dziewczynki dwie piękne i urocze

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Czwartek był najdłuższy, bo nie miałaś z czym zadzwonić Ewuś![]()
Ewa L. pisze:klaudiafj pisze:Czwartek był najdłuższy, bo nie miałaś z czym zadzwonić Ewuś![]()
Tak bo wszystko już było kupione i gotowe.
Chociaż i tak współczuję Joli i gratuluję cierpliwości bo dopiero potem się zaczęło. Przyznaję że dzwoniłam, pisałam smsy , wysyłałam mmsy i pytałam o wiele rzeczy a Jola cierpliwie mi wszystko tłumaczyła.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:klaudiafj pisze:Czwartek był najdłuższy, bo nie miałaś z czym zadzwonić Ewuś![]()
Tak bo wszystko już było kupione i gotowe.
Chociaż i tak współczuję Joli i gratuluję cierpliwości bo dopiero potem się zaczęło. Przyznaję że dzwoniłam, pisałam smsy , wysyłałam mmsy i pytałam o wiele rzeczy a Jola cierpliwie mi wszystko tłumaczyła.
lepiej odpowiadać i wszystko wyjaśniać niż niepokoić się brakiem wieści
Ewa L. pisze:Grunt że wytrzymała i nadal ze mną chce rozmawiać.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Grunt że wytrzymała i nadal ze mną chce rozmawiać.
chyba nie było takiej opcji żeby na Ciebie się obraziła
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Grunt że wytrzymała i nadal ze mną chce rozmawiać.
Chyba nie
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Grunt że wytrzymała i nadal ze mną chce rozmawiać.
Chyba nie
nie chyba tylko na pewno, wiem coś o tym
klaudiafj pisze:Hej MaluszkuCo tam wypatrujesz
klaudiafj pisze:Tak jest, przez to wszystko myślałam, że jestem u Ciebie Mireczko na wątku ;p ale już doczytałam i edytowałam, myślałam, że nikt się nie kapnie ;p
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1157 gości