Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw kwi 09, 2015 21:42 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Wiem, że bawimy sie na tym samym festiwalu, cieszę się bardzo :D

sistersy25 pisze:raz kupiłam jej karmę z rowerami, pamiętam, droga jak skurczybyk była, nawet nie raczyła polizać :ryk:

Kochana wcale się nie dziwie, że jej nie smakowała, na pewno by jej tylko zaszkodziła taka karma z rowerami :D :ryk: :ryk: :ryk:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw kwi 09, 2015 21:49 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

:ryk: :ryk: no nawet nie zauważyłam błędu :D oczywiście małpka pogardzila krewetkami :D :ok:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Czw kwi 09, 2015 22:02 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

klaudiafj pisze:Ale fajne :D Ja polubiłam country po filmie Country Strong, który dla mnie jest jednym z trzech najlepszych filmów ever :) widziałaś Bożenko ten film, gra w nim Gwyneth Paltrow i śpiewa Coming Home (darłam jak głupia z płaczu na tym filmie i tej piosence i w ogóle przez pół filmu) i taką Me and Tennesee https://www.youtube.com/watch?v=va6HH5KTQyo
Coming Home https://www.youtube.com/watch?v=X4cpl0v0WBY :)

ja kiedyś miałam kasetę ,kolędy w stylu country
zarąbista ta kaseta była
I tez czasem lubię posłuchać

Ja to bym chciała pojechać tam gdzie bylismy 6 lat temu
Pieniny.Krościenko,Szczawnica,Niedzica,Czorsztyn itp,ale kiedy to będzie ? nie mam pojęcia
Heh zresztą wtedy po tych wakacjach,cóś mi w brzuchu zaczeło rosnąć przez potem najbliższe 9 miesięcy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw kwi 09, 2015 22:22 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

No Sylwio :D hihihiiii, też nie wiem jak mnie małż załatwi ;p :mrgreen:
Basiu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Kasiu moja Kitusia raz tak się struła puszką dla kotów z krewetkami, że wylądowałam z nią na zatruciu u weta :( Dostała dwa zastrzyki, chyba jest uczulona. Więcej już nie kombinowałam z egzotycznymi smakami :/ Rybki Lola nie je?

klaudiafj

Post » Czw kwi 09, 2015 22:39 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Mnie to mąż załatwił jeszcze przed wyjazdem :mrgreen: na wyjeździe miałam jeszcze ostatnią jak się okazało chorobę comiesięczną
Ale czułam,ze coś moze byc,bo ta choroba była jakaś zupełnie inna,inaczej zupełnie przebiegała i znacznie dużo krótsza była
I już mi zaczeło coś nie pasić.Zmiana klimatu swoją drogą,ale nie aż tak by to zadziałało
No ale potem przy "terminie" następnej nic się nie działo,poza bólem piersi jakby je ktoś mi wyrywał i brzucha takim samym,to już byłam na 95 % pewna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw kwi 09, 2015 22:42 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

hahaaa a to mnie jeszcze tak nie załatwił :D Ale kto go tam wie :) Czuję, że ta pierwsza ciąża już bliżej niż dalej ;p

klaudiafj

Post » Czw kwi 09, 2015 22:46 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

ja wcześniej nie chciałam,broniłam się jak mogłam przed ciążą
nie czułam zupełnie tego instynktu
a potem jak w miarę powychodziliśmy z długów,to niech się dzieje wola nieba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No i to zdziałane śpi za mną od prawie 3 godzin
Jesoo,już 5 lat w maju mu minie ja pikolę
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw kwi 09, 2015 22:51 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Klaudius w ogóle rybki nie je, pod żadna postacią, zdziwiłam się trochę ze nie lubi, ale w jej gusta się nie mieszam :D z mięsa lubi tylko kurczaka :ok:

Dzidziusia planujesz ? :D
Obrazek

sistersy25

Post » Pt kwi 10, 2015 0:51 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Nie planuje. Czuje dokladnie to co Myszolandia czuła, brak instynktu, ale klupnie mi 31 lat wiec na pewno juz mi blizej niz dalej do tego stanu :) Tez moze mnie maż urzadzic jak bedzie chcial ;)

klaudiafj

Post » Pt kwi 10, 2015 6:58 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Klaudus, rozumiem :ok: również instynktu macierzyńskiego mi brak, ale ponoć to przychodzi wraz z pierwszym dzieckiem :ok:
Obrazek

sistersy25

Post » Pt kwi 10, 2015 10:32 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

klaudiafj pisze:Nie planuje. Czuje dokladnie to co Myszolandia czuła, brak instynktu, ale klupnie mi 31 lat wiec na pewno juz mi blizej niz dalej do tego stanu :) Tez moze mnie maż urzadzic jak bedzie chcial ;)

na tym wyjeździe? :wink:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt kwi 10, 2015 10:33 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

klaudiafj pisze:Hej Bożenko :) Hej Dziewczynki Wszystkie :)
Widzę, że dziś wiosna prawie wszystkich wygnała z miau :) Ja też tylko wpadałam na sekundę, bo dziś powiało w końcu jakąś energią :) W związku z tym przemeblowałam salon i zrobiłam duuużo miejsca :) Teraz jest gdzie biegać. Zrobiłam sobie wygodny kąt do pracy i w związku z tym stół zajęty cały :)

Koty moje dostały dziś tuńczyka ludzkiego w sosie własnym. Małż kupił. Kitusia nie chciała go jeść po śmierci Maćka, dziś od prawie roku tuńczyk w sosie własnym pojawił się po raz pierwszy. Nie wiedziałam co na to Marysia a tu się okazało, że Marysia oszalała, wyleciała jak z armaty do talerzyka. Kitusia zjadła całą swoją porcję, więc widzę, że tuńczyk wrócił do łask :)

Robię sobie właśnie decupażowy listownik, który będę trzymać na stole, bo moje długopisy i karteluszki wiecznie zaśmiecają stół. A tak to ładnie będą schowane.
Pół dnia szukałam lokalu do wynajęcia, jakieś kolejne budynki mam na liście. Zobaczymy co z tego będzie, jak nic to pójdę po upatrzony lokal od miasta.
W między czasie robię zdjęcia na banki zdjęć.

I jak to zwykle bywa błądzę myślami i wymyśliłam kolejną weekendową wycieczkę typu 2 w 1 :D Chcę bardzo pojechać w tym roku na Woodstock bo będzie Within Temptation. Ale woodstock kończy się w sobotę a to jest 2,5 h od Świnoujścia. Grzech by było nie podjechać tam w niedziele :D Więc mam plan kolejny. Chciałabym też jechać na Bolków na Festiwal Gotycki i chyba pojadę, ale na jeden dzień festiwalowy - może się uda, żeby Artrosis i Paradis Lost były w jednym dniu. Zobaczymy :D Tak dawno nigdzie nie byłam i czuję, że to moje ostatnie miesiące wolności. Za jakiś czas pewnie przyjdzie dziecko, więc to ostatni dzwonek żeby poszaleć :)
Ach wiosna chce się żyć :D

A jakie Wy macie plany? :)

ja mam w planach wyjazd w maju do Pisarzowic na Święto Kwitnących Azalii :D
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt kwi 10, 2015 11:37 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Doberek Kochane Dziewuszki! :1luvu:

W Niedzicy i Czorsztynie byłam, pięknie! :D

Klauduś, czujesz bijący zegar biologiczny? Wiesz, taki wyjazd sprzyja romantyzmowi.. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt kwi 10, 2015 11:57 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

kalair pisze:Festiwal country. :D Nie, żebym była fanka straszną tej muzy, aczkolwiek tak naprawdę samego country nie ma za dużo, więcej mocnych zespołów. Ale zabawa przednia, potańczyć można, jest super! Jest dwa dni, i zawsze tam jesteśmy dwa dni. :P

http://www.xn--wisa-21a.pl/galeria/XV_W ... _2014,1697

Jesteśmy tam nawet na fotach. :mrgreen:

Ciebie chyba widzę, ale JJ nie... :roll:
Chyba ze ten wysoki przystojniak za Tobą to on... :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

[poprzednia][następna]