sistersy25 pisze:raz kupiłam jej karmę z rowerami, pamiętam, droga jak skurczybyk była, nawet nie raczyła polizać![]()
Kochana wcale się nie dziwie, że jej nie smakowała, na pewno by jej tylko zaszkodziła taka karma z rowerami

Moderator: Estraven
sistersy25 pisze:raz kupiłam jej karmę z rowerami, pamiętam, droga jak skurczybyk była, nawet nie raczyła polizać![]()

klaudiafj pisze:Ale fajneJa polubiłam country po filmie Country Strong, który dla mnie jest jednym z trzech najlepszych filmów ever
widziałaś Bożenko ten film, gra w nim Gwyneth Paltrow i śpiewa Coming Home (darłam jak głupia z płaczu na tym filmie i tej piosence i w ogóle przez pół filmu) i taką Me and Tennesee https://www.youtube.com/watch?v=va6HH5KTQyo
Coming Home https://www.youtube.com/watch?v=X4cpl0v0WBY
również instynktu macierzyńskiego mi brak, ale ponoć to przychodzi wraz z pierwszym dzieckiem 
klaudiafj pisze:Nie planuje. Czuje dokladnie to co Myszolandia czuła, brak instynktu, ale klupnie mi 31 lat wiec na pewno juz mi blizej niz dalej do tego stanuTez moze mnie maż urzadzic jak bedzie chcial

klaudiafj pisze:Hej BożenkoHej Dziewczynki Wszystkie
Widzę, że dziś wiosna prawie wszystkich wygnała z miauJa też tylko wpadałam na sekundę, bo dziś powiało w końcu jakąś energią
W związku z tym przemeblowałam salon i zrobiłam duuużo miejsca
Teraz jest gdzie biegać. Zrobiłam sobie wygodny kąt do pracy i w związku z tym stół zajęty cały
Koty moje dostały dziś tuńczyka ludzkiego w sosie własnym. Małż kupił. Kitusia nie chciała go jeść po śmierci Maćka, dziś od prawie roku tuńczyk w sosie własnym pojawił się po raz pierwszy. Nie wiedziałam co na to Marysia a tu się okazało, że Marysia oszalała, wyleciała jak z armaty do talerzyka. Kitusia zjadła całą swoją porcję, więc widzę, że tuńczyk wrócił do łask
Robię sobie właśnie decupażowy listownik, który będę trzymać na stole, bo moje długopisy i karteluszki wiecznie zaśmiecają stół. A tak to ładnie będą schowane.
Pół dnia szukałam lokalu do wynajęcia, jakieś kolejne budynki mam na liście. Zobaczymy co z tego będzie, jak nic to pójdę po upatrzony lokal od miasta.
W między czasie robię zdjęcia na banki zdjęć.
I jak to zwykle bywa błądzę myślami i wymyśliłam kolejną weekendową wycieczkę typu 2 w 1Chcę bardzo pojechać w tym roku na Woodstock bo będzie Within Temptation. Ale woodstock kończy się w sobotę a to jest 2,5 h od Świnoujścia. Grzech by było nie podjechać tam w niedziele
Więc mam plan kolejny. Chciałabym też jechać na Bolków na Festiwal Gotycki i chyba pojadę, ale na jeden dzień festiwalowy - może się uda, żeby Artrosis i Paradis Lost były w jednym dniu. Zobaczymy
Tak dawno nigdzie nie byłam i czuję, że to moje ostatnie miesiące wolności. Za jakiś czas pewnie przyjdzie dziecko, więc to ostatni dzwonek żeby poszaleć
Ach wiosna chce się żyć
A jakie Wy macie plany?

kalair pisze:Festiwal country.Nie, żebym była fanka straszną tej muzy, aczkolwiek tak naprawdę samego country nie ma za dużo, więcej mocnych zespołów. Ale zabawa przednia, potańczyć można, jest super! Jest dwa dni, i zawsze tam jesteśmy dwa dni.
![]()
http://www.xn--wisa-21a.pl/galeria/XV_W ... _2014,1697
Jesteśmy tam nawet na fotach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 658 gości