Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sihaja pisze:kalair pisze:Sihaja pisze:kalair pisze:Sihaja pisze:Klaudia, jak rany, ale z Ciebie laska!
Co nie? A Ty co? Też! Zgrabna, szczuplutka..JAK WY TO ROBICIE !:placz:
Bożenko, no a Ty to jesteś bardzo nieproporcjonalna, gruba i w ogóle. No po prostu przestań.
No dokładnie tak/1 Jak Ty mnie ślicznie opisałas!![]()
![]()
Ale naprawdę brzuszek mi spadł teraz. Nie rozumiem, ale dzisiaj nie jestem już nic w stanie przełknąć. Zmusiłam się teraz zjeść bułkę..Oczywiście znowu ponad 37..Tak już będzie zawsze?
Nie, na pewno nie, ale dziwne te stany, muszę przyznać...
kalair pisze:
kalair pisze:Sihaja pisze:kalair pisze:
Piękne oczęta moje!
Ciociu Kochana!![]()
kalair pisze:Cieszę się Ciociu, że Cię widzę! Szkoda, że nie na żywo.. Lubię mizianki..
![]()
Sihaja pisze:kalair pisze:Cieszę się Ciociu, że Cię widzę! Szkoda, że nie na żywo.. Lubię mizianki..
![]()
No niestety, mieszkamy tak daleko od siebie. Ale przesyłam Ci moc mizianek kochana
agusialublin pisze:kalair pisze:
idealna fota do dowodu osobistego
kalair pisze:Sihaja pisze:kalair pisze:Cieszę się Ciociu, że Cię widzę! Szkoda, że nie na żywo.. Lubię mizianki..
![]()
No niestety, mieszkamy tak daleko od siebie. Ale przesyłam Ci moc mizianek kochana
Dziękuję Ciociu!Ale może uda Ci się znowu przyjechać..
![]()
![]()
Sihaja pisze:kalair pisze:Sihaja pisze:kalair pisze:Cieszę się Ciociu, że Cię widzę! Szkoda, że nie na żywo.. Lubię mizianki..
![]()
Dziękuję Ciociu!Ale może uda Ci się znowu przyjechać..
![]()
![]()
Może. Chociaz nie wiem, czy jeszcze wogóle gdzieś wyjadę, Joachimek jest chory i musi dostawać lekarstwo o odpowiednich godzinach... Ciężko będzie znaleźć opiekuna...
Sihaja pisze:Klaudia, jak rany, ale z Ciebie laska!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, zuza i 101 gości