Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V - ściorbata :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 05, 2016 20:35 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V - a psik!!!

Mrywieczór.
Duża mówi że ma dzisiaj zakrącony dzień, w pracy ganiała, po pracy ganiała, na szczęście już jezd w domciu. A w domciu intermnet nie chciał się otworzyć ale w końcu się otworzył i można pisać. Ale co tu pisać? Zimno, nie ma bałkona, chyba potuptam pusiać do szafy.
Ksiązniczka Ofelja

A mię Duża dzisiaj powiedziała że jezdę zaczarowanym kotkię. Bo najsampierw zaczarowałam Dużą jak mię znajdnęła przy śmiotniku. Późmniej zaczarowałam Ofelku, że mię przyjmnęła. I nawet Dziatka i Bapcię zaczynam czarować. No więc jezdę zaczarowana :oops:
Mała Ciorna Carmen
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto sty 05, 2016 20:37 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V - a psik!!!

MB&Ofelia pisze:Mrywieczór.
Duża mówi że ma dzisiaj zakrącony dzień, w pracy ganiała, po pracy ganiała, na szczęście już jezd w domciu. A w domciu intermnet nie chciał się otworzyć ale w końcu się otworzył i można pisać. Ale co tu pisać? Zimno, nie ma bałkona, chyba potuptam pusiać do szafy.
Ksiązniczka Ofelja

A mię Duża dzisiaj powiedziała że jezdę zaczarowanym kotkię. Bo najsampierw zaczarowałam Dużą jak mię znajdnęła przy śmiotniku. Późmniej zaczarowałam Ofelku, że mię przyjmnęła. I nawet Dziatka i Bapcię zaczynam czarować. No więc jezdę zaczarowana :oops:
Mała Ciorna Carmen

Raczej czarująca :)

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto sty 05, 2016 20:47 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V - a psik!!!

Czarująca też :wink: Musi urokiem osobistym nadrabiać braki inteligencji :wink:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto sty 05, 2016 20:49 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V - a psik!!!

A tak wogóle muszę przeprać dywanik łazienkowy, bo któraś pannica raczyła wytrzeć w niego dupinkę :evil:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto sty 05, 2016 20:53 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V - a psik!!!

MB&Ofelia pisze:Czarująca też :wink: Musi urokiem osobistym nadrabiać braki inteligencji :wink:

:evil: :evil: :evil:
Inka

MaryLux

Post » Wto sty 05, 2016 20:57 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V - a psik!!!

Nie ma się co oburzać, Ineczko! Mała Czarna inteligencją nie grzeszy i niestety jest to fakt. Ale jest taka słodka, że dyplom uniwersytecki jej niepotrzebny :wink:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto sty 05, 2016 20:58 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V - a psik!!!

MB&Ofelia pisze:Nie ma się co oburzać, Ineczko! Mała Czarna inteligencją nie grzeszy i niestety jest to fakt. Ale jest taka słodka, że dyplom uniwersytecki jej niepotrzebny :wink:

Obrazek

MaryLux

Post » Wto sty 05, 2016 21:00 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V - a psik!!!

A, w piłeczkę Czarnidełko umie grać! Pewnie Ofelia ją nauczyła.
A Ineczka lubi piłkę kocią?
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto sty 05, 2016 21:01 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V - a psik!!!

MB&Ofelia pisze:A, w piłeczkę Czarnidełko umie grać! Pewnie Ofelia ją nauczyła.
A Ineczka lubi piłkę kocią?

Tak, łapkową

MaryLux

Post » Śro sty 06, 2016 9:50 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V - a psik!!!

Duża zapusiała. Tak to jezd jak się w nocy kręci zamiazd spokojmnie pusiać. Mówi, że takowe rzeczy jej się śniły że nie wie co kto pisał na miau a co jej się przyśniło 8O . No i obudziła się wyłamana przez Ciorną. Bo Duża wczoraj powiedziała Małej Ciornej że jak jezd kotę czarownicy to ma poczarować w pewmnej sprawie. No i się Ciorna przejmnęła i w nocy potuptała czarować Dużej na plecach. Nie wię dlaczemu tam się lepiej czaruje, ja nie jezdę ciormnym kotę czarownicy. Nie wię też czy coś poczarowała, ale Dużą troszku plecy bolą, a chyba nie o to w czarowaniu chodziło.
No i Duża marudziła jeszcze że jej mleko skwasło i nie mogła na śniodanko amciać płatków z mleczkiem. Dobrze że jej kawusia nie skwasła, bo by się nie dało słuchać jej marudzenia.
To teraz ja se pomarudzę że znowuż nie ma bałkona. Chyba cieplej bo na termometru -5. Ale to w słoneczku. Kiedy będzie wiosna?
Książniczka Ofelja
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Śro sty 06, 2016 16:56 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V - a psik!!!

Dobrze że jej kawusia nie skwasła, bo by się nie dało słuchać jej marudzenia.

:ryk: :ryk: :ryk:

u nas też cieplej,ale biało :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro sty 06, 2016 17:46 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V - a psik!!!

Bieli mamy niewiele. Tyle żeby oszronić trawniki i drzewka. Ale w mieszkaniu mam tak sucho że kopię prądem na prawo i lewo i wszystko kopie mnie. Boję się głaskać koty :strach:
A dzisiaj miałam dzień sprzątania. No bo wstałam, zaczęłam ścielić wyrko i zobaczyłam na podłodze pełno kuchu/sierści/żwirku/nie wiem czego. Plus kurz w powietrzu, fruwający w promieniach porannego słoneczka. No to złapałam za odkurzacz. Jak poodkurzałam, to od razu przejechałam podłogi mopem. Później starłam kocie noski z szyb. Przy okazji jeszcze przetarłam parapety. Ogarnęłam kuchnię. Wykąpałam kwiatki (żeby choć trochę nawilżyć chałupkę). No i tak mi pracowicie minął poranek.
A później byłam z wizytą u ab., wygłaskałam Szajeczkę i rekonwalescentkę Grandzię :201461 :201461 .
Szkoda, że jutro znów do pracy! :placz:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Śro sty 06, 2016 18:18 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V - a psik!!!

Zupełnie nie wiem, dlaczego pieniądze nie chcą same na konto spływać.

MaryLux

Post » Śro sty 06, 2016 18:22 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V - a psik!!!

MaryLux pisze:Zupełnie nie wiem, dlaczego pieniądze nie chcą same na konto spływać.

Wiesz co, ja też nie mogę tego zrozumieć...
Nie mogę też zrozumieć, dlaczego za wszystko trzeba płacić...

Ale tak na marginesie, jak tylko uda mi się złapać inną robotę, to daję nogę z obecnej. Póki co muszę w niej tkwić, bo inaczej zęby w ścianę.
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Śro sty 06, 2016 18:36 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V - a psik!!!

MB&Ofelia pisze:
MaryLux pisze:Zupełnie nie wiem, dlaczego pieniądze nie chcą same na konto spływać.

Wiesz co, ja też nie mogę tego zrozumieć...
Nie mogę też zrozumieć, dlaczego za wszystko trzeba płacić...

Ale tak na marginesie, jak tylko uda mi się złapać inną robotę, to daję nogę z obecnej. Póki co muszę w niej tkwić, bo inaczej zęby w ścianę.

Mam tak samo :evil:

MaryLux

[poprzednia][następna]