♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ fotki s. 96

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 24, 2014 18:26 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

Milena_MK pisze:
Spilett pisze:Miałam farta poznać Was obie, zaświadczam Waszą fajność :D

A czemu ja nie miałam tego farta? :evil:

Spoko, kiedyś zrobimy Miau-Konwent na podobieństwo ComicConu :D

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pon lis 24, 2014 18:37 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

Milena_MK pisze:
Spilett pisze:Miałam farta poznać Was obie, zaświadczam Waszą fajność :D

A czemu ja nie miałam tego farta? :evil:

Wpadaj, wytrawne wino zawsze się znajdzie :201461
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Pon lis 24, 2014 18:38 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

Spilett pisze:
MamaMeli pisze:Miranduś, zmień sobie klawiaturę na polską ;) to może być jedno z pytań na teście :ryk: o skrót klawiaturowy do zmiany języka klawiatury

Ja wiem, ja wiem! Co wygrałam? :D

Podaj poprawna odpowiedz. Mzslisz, ze mnie pozwolä napisac I know na kazde pytanie :twisted:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Pon lis 24, 2014 18:44 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

magdar77 pisze:
Spilett pisze:
MamaMeli pisze:Miranduś, zmień sobie klawiaturę na polską ;) to może być jedno z pytań na teście :ryk: o skrót klawiaturowy do zmiany języka klawiatury

Podaj poprawna odpowiedz. Mzslisz, ze mnie pozwolä napisac I know na kazde pytanie :twisted:

Lewy alt i shift :P Nauczyłam się jak mi Perła permanentnie zmieniała język :D

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pon lis 24, 2014 18:49 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Pon lis 24, 2014 18:51 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

Spilett pisze:
magdar77 pisze:
Spilett pisze:

Lewy alt i shift :P Nauczyłam się jak mi Perła permanentnie zmieniała język :D

Tego nie znałam. Ja zmieniam w panelu sterowania. Mam nadzieję, że sposób jest bez znaczenia.
Najważniejszy zakup:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Pon lis 24, 2014 18:54 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

bez znaczenia, alt shift najszybszy. na pasku zadań na prawo od zegara i ikonek masz też dwie literki, HU albo PL albo IT albo EN zależnie jaki język masz ustawiony. Jak klikniesz na te dwie literki możesz sobie wybrać język. Lala cuuuudna <3 fotki klimatyczne jak na dzisiejszą prześliczną pogodę :D
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Post » Pon lis 24, 2014 18:58 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

No to dobrze :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Pon lis 24, 2014 19:06 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

8O Ale super koło !
Hej :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon lis 24, 2014 19:38 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

Pierwsze zdjęcie cudne! W takim mrocznym klimacie...Jak z bajki!
Magdar77, trzymam za jutro kciuki!
Ale Wam fajnie!

rysiowaasia

Od: Nie sty 30, 2011 17:47

Post » Pon lis 24, 2014 20:24 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

MamaMeli pisze:Nuri zaprzepaścił swoją szansę na bycie wypłoszem i tchórzem, po pół godziny był miziany i całowany :D Meli oczywiście też, koty zachwycone ciocią, Arielka zachwycona siostrą, mamy się wspaniale, kaca brak bo wypiłyśmy tylko butelkę wina ale jesteśmy już po dwóch kawach (ja w pracy właśnie piję trzecią) i potwornie się nie wyspałyśmy. Ale tematy nam się nie kończą :ryk:

Wiadomo, Sistra Mami, to prawie, jak sama Mami ;)

magdar77 pisze:A będzie jeszcze gorzej. Ja latam po mieście i robię milion zdjęć.

Przez cały dzień, chciałam tylko to przeczytać ;)
ech, ciekawa jestem jak tam w tym Budapeszcie jest.. bo wygląda na zdjęciach fajnie :)
Mirando z tego szczęścia, że nie trzeba prosić się o każdy kęs, nie utucz Arielce kotów ;)

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Pon lis 24, 2014 20:28 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

Mięsa było zbyt mało, Siostra miała przeczucie, bo nie zostawiła zapasów. ;)
Nuri jak nic by wyżebrał. On jest taki przekonujący w roli umierającego z głodu....... :twisted:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Pon lis 24, 2014 20:33 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

magdar77 pisze:Mięsa było zbyt mało, Siostra miała przeczucie, bo nie zostawiła zapasów. ;)
Nuri jak nic by wyżebrał. On jest taki przekonujący w roli umierającego z głodu....... :twisted:

Jutro jak będzisz pisała niezwykle trudny test pójdę po mięcho na halę :ryk: i wieczorem będziesz mi wszystko opowiadać a ja będę rżnąć mięcho :ryk:
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Pon lis 24, 2014 20:50 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

O czym? Wyślę Ci sms-a, że zawaliłam i tyle.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Pon lis 24, 2014 20:59 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

O jaki węgierski optymizm. To ja może fehér száraz i dzisiaj przyniosę... :ryk:
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

[poprzednia][następna]