Milena_MK pisze:Spilett pisze:Miałam farta poznać Was obie, zaświadczam Waszą fajność
A czemu ja nie miałam tego farta?
Spoko, kiedyś zrobimy Miau-Konwent na podobieństwo ComicConu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Milena_MK pisze:Spilett pisze:Miałam farta poznać Was obie, zaświadczam Waszą fajność
Spilett pisze:MamaMeli pisze:Miranduś, zmień sobie klawiaturę na polskąto może być jedno z pytań na teście
o skrót klawiaturowy do zmiany języka klawiatury
Ja wiem, ja wiem! Co wygrałam?
magdar77 pisze:Spilett pisze:MamaMeli pisze:Miranduś, zmień sobie klawiaturę na polskąto może być jedno z pytań na teście
Podaj poprawna odpowiedz. Mzslisz, ze mnie pozwolä napisac I know na kazde pytanie
Spilett pisze:magdar77 pisze:Spilett pisze:MamaMeli pisze:Miranduś, zmień sobie klawiaturę na polskąto może być jedno z pytań na teście
Podaj poprawna odpowiedz. Mzslisz, ze mnie pozwolä napisac I know na kazde pytanie
Lewy alt i shiftNauczyłam się jak mi Perła permanentnie zmieniała język
MamaMeli pisze:Nuri zaprzepaścił swoją szansę na bycie wypłoszem i tchórzem, po pół godziny był miziany i całowanyMeli oczywiście też, koty zachwycone ciocią, Arielka zachwycona siostrą, mamy się wspaniale, kaca brak bo wypiłyśmy tylko butelkę wina ale jesteśmy już po dwóch kawach (ja w pracy właśnie piję trzecią) i potwornie się nie wyspałyśmy. Ale tematy nam się nie kończą
magdar77 pisze:A będzie jeszcze gorzej. Ja latam po mieście i robię milion zdjęć.
magdar77 pisze:Mięsa było zbyt mało, Siostra miała przeczucie, bo nie zostawiła zapasów.
Nuri jak nic by wyżebrał. On jest taki przekonujący w roli umierającego z głodu.......
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości