wiesiaczek1 pisze:Ewa, pracuj, jesteś młoda i wszystko wytrzymasz,
chciałabym pracować, ale niestety wiek już nie ten,
kiedyś przyjade i cos u Ciebie kupię
Wierz mi że nie wszystko...............
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiesiaczek1 pisze:Ewa, pracuj, jesteś młoda i wszystko wytrzymasz,
chciałabym pracować, ale niestety wiek już nie ten,
kiedyś przyjade i cos u Ciebie kupię
Sihaja pisze:Hejka
I jak tam zmęczona Ewa?
Ja ciągle mam nadzieję, ze jak przyjdą dziewczyny z l4 to będzie lżej...
Monika_Wolska pisze:Ewa chyba została przygnieciona wielkim kręgiem sera albo szynką
MaryLux pisze:Monika_Wolska pisze:Ewa chyba została przygnieciona wielkim kręgiem sera albo szynką
![]()
![]()
MB&Ofelia pisze:A tak ogólnie, jak minął dzień? Poza tym, że oczywiście męczący...
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:9-17 nie jest szczególnie fajne, ale - jak dla mnie - lepsze niż 7-15. A już 10-18 to kompletny debilizm
he, he - takie zmiany też mam
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:9-17 nie jest szczególnie fajne, ale - jak dla mnie - lepsze niż 7-15. A już 10-18 to kompletny debilizm
Koleżanka pracowała kiedyś w księgarni. I tylko takie miała.
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:9-17 nie jest szczególnie fajne, ale - jak dla mnie - lepsze niż 7-15. A już 10-18 to kompletny debilizm
Koleżanka pracowała kiedyś w księgarni. I tylko takie miała.
To są przekichane zmiany - ani nic nie załatwisz ani się nie wyśpisz.
MB&Ofelia pisze:Ja jutro chyba będę na konferencji - o ile mnie szefostwo puści - ale mam nadzieję, że wrócę do domu mniej więcej tak jak zwykle. Niby chałupka ogarnięta, ale wiadomo, zawsze jest coś do roboty. i muszę moim pannicom mięcho skroić, bo został mi barf na jakieś 2 dni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1416 gości