Kaszi

Gamina

Tsula

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Jaki serek zgodnie konsumowaly![]()
Bo to chyba nie smietanka
u F i T zero - Fenris po ekscesach w dzieciństwie, po dorośnięciu miał żelazny żołądekanulka111 pisze:I zero biegunki po nim?
anulka111 pisze:Bede musiala sprobowac jak sie brzuszki unormuja- moje lubia ciut danonka waniliowego-szczegolnie Smakusia
Gamina nie tknieMysza pisze:Danonki są fuj, w przeciwieństwie do Bielucha.
U mnie Budrys uwielbiał Bielucha, obecne stado zlizuje ale bez zachwytów. Dzieciom bardziej smakuje (Bieluch, Danonki nie istnieją)
ewkaa pisze:anulka111 pisze:Jaki serek zgodnie konsumowaly![]()
Ulubiony serek Bieluch Fenrisia, Tsuli i teraz jak widać i Kaszi
Zazdraszczamrudy kociak pisze:ewkaa pisze:anulka111 pisze:Jaki serek zgodnie konsumowaly![]()
Pękam z dumy jak czytam,że serek Bieluch z mojej rodzimej mleczarni smakuje kotkom.Ja mam to szczęście,że serki są produkowane w moim rodzinnym mieście i w sklepach firmowych można kupić w promocji na prawdę tanio
ewkaa pisze:Zazdraszczamrudy kociak pisze:ewkaa pisze:anulka111 pisze:Jaki serek zgodnie konsumowaly![]()
Pękam z dumy jak czytam,że serek Bieluch z mojej rodzimej mleczarni smakuje kotkom.Ja mam to szczęście,że serki są produkowane w moim rodzinnym mieście i w sklepach firmowych można kupić w promocji na prawdę tanioosobiście jestem zakochana w chili i czosnkowym, ale dostanie ich w W-wie graniczy z cudem
Zareklamowałam serek za granicą, bo się hodowczyni Kaszi dopytywała co one tak na tym filmiku wcinaja
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości