Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Bez urazy bo ja nie mam nic przeciwko studentom ale one czasami przeginają.Puchy drą do 3 rano jak ja wstawałam o 4.45. albo tupią tymi kopytami że aż mi żyrandol drży albo jedna seksi się godzinami jęcząc , sapiąc.....
Spilett pisze:Ewa L. pisze:Bez urazy bo ja nie mam nic przeciwko studentom ale one czasami przeginają.Puchy drą do 3 rano jak ja wstawałam o 4.45. albo tupią tymi kopytami że aż mi żyrandol drży albo jedna seksi się godzinami jęcząc , sapiąc.....
Ja pierdziele... "studenci", psia ich mać!
Kiedyś na studia szła elita, same jednostki które chciały studiować a nie bydło, jak teraz...
I piszę to ja - studentka.
Beatka niby nie-studentka ale pogaduszki telefonowe do 1 w nocy jak najbardziej, kąpiel o 23 również... pranko 6 razy w miesiącu? Oczywiście!
ZABIĆ
Ewa L. pisze:Spilett pisze:Ewa L. pisze:Bez urazy bo ja nie mam nic przeciwko studentom ale one czasami przeginają.Puchy drą do 3 rano jak ja wstawałam o 4.45. albo tupią tymi kopytami że aż mi żyrandol drży albo jedna seksi się godzinami jęcząc , sapiąc.....
Ja pierdziele... "studenci", psia ich mać!
Kiedyś na studia szła elita, same jednostki które chciały studiować a nie bydło, jak teraz...
I piszę to ja - studentka.
Beatka niby nie-studentka ale pogaduszki telefonowe do 1 w nocy jak najbardziej, kąpiel o 23 również... pranko 6 razy w miesiącu? Oczywiście!
ZABIĆ
Jak słyszę przez pół nocy ja pier...., kur....to, kur...tamto - to az mi się coś robi
Spilett pisze:Współczuję sąsiadów...
A kotów nie da się zrozumieć - Perełka wypięła się malowniczo na swój ulubiony smak winstonka (wołowinka) i gania z Zuzią, zbierając gromy od Kaśki, która co chwile się drze: "czy wyście się ku**a szaleju nażarły???"...
Spilett pisze:Biorąc pod uwagę jej 'figurę' - ona chyba jest przeciwniczką jakiejkolwiek 'ganianki'.
Chodź do nas zobacz jaką zbrodnię popełniła Perełeczka!
Ewa L. pisze:Spilett pisze:Biorąc pod uwagę jej 'figurę' - ona chyba jest przeciwniczką jakiejkolwiek 'ganianki'.
Chodź do nas zobacz jaką zbrodnię popełniła Perełeczka!
Byłam i czytałam - głupia ta Kaśka i tyle
Myszolandia pisze:A to masz panienieczki wybredne ,no no![]()
Uuu,współczuję sąsiadów
Bry bry
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 73 gości