Dzis czuje sie lepiej-
mam kupione farby na kontynuacje remontu

- jestem ucieszona.....marze o nowych kolorach na scianach- poszalalam-beda szalone- jak pomaluje.Ale do tego jeszcze troche- jutro moze przedpokoj bedzie wyrownany,to potem juz bym mogla sie przymierzac do malowania
Koty dzis wbrew prognozie mialy napad szalonej glupawki-lataly jak szalone-ragdolki po cichu, mco do tego wydajac dzwieki ala strus pedziwiatr- to pewnie ostrzegawcze byly,bo latal jak torpeda-zauwazylam,ze to ,ze mam poprzestawiane w remoncie im nie przeszkadza

-skacza, lataja i bawia sie dobrze.

Trzymajcie kciuki.
Moze to kwestia pogody,ale dzis mi cisnienie spadlo do normy

pierwszy raz od tygodnia. Oby tak zostało,bo bardzo sie meczylam przez ostatni tydzien i zrobilo sie groznie
Niestety z rozsadku musialam zrezygnowac z pepsi, na szczescie kawy,ani mocnej herbaty nie pijam. Najgorsze ograniczenie solenia,ale czego sie nie robi dla zdrowia
Pierwszy raz odkurzylam dywany i nie musze lezec po 12h,by mi cisnienie spadlo. Zaczynam funkcjonowac normalniej. Jak zawsze koty zachowaly sie wspaniale-obchodzily sie ze mna jak z jajkiej i ich zwykle roszczenia znikły
o lekarzach nie piszcie- jedna troche pomoglo, moj glowny prawie mnie zabil

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.