Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AnnAArczyK pisze:Ja swoim dziewczynkom pozwoliłam wystąpić w temacie o spaniu
Kotina pisze:Hejka![]()
Zuzko, mnie też podoba się kot - ten dla Twojej koleżanki - nawet gdybyś go nie kończyła, to i tak od razu wiadomo,
że to jest portret rudego persa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ewa L. pisze:Nic się nie martw - pan Pers może ci pozować tylko szatę graficzną zmienisz na rudą.A to wyjątkowo wdzięczny model
![]()
AnnAArczyK pisze:Ewa L. pisze:Nic się nie martw - pan Pers może ci pozować tylko szatę graficzną zmienisz na rudą.A to wyjątkowo wdzięczny model
![]()
Pan Persiu nie miałby nic na przeciw pozowaniu, ale każdy plaskacz ma inną minkęa jak nie będzie taka, jak minka oryginału, to mogę podpaść
![]()
AnnAArczyK pisze:Dzisiejszy dzień miałam taki jakiś...bez wyrazu![]()
Rano, tak bardzo nie chciało mi się wstać, dosłownie ledwo wyszłam z łóżka
Jak się już z niego wytaszczyłam to poczułam się taka zmęczona, że o mało nie wskoczyłam do niego z powrotemi już wiedziałam,że się będę męczyła przez cały dzień i tak się stało:)
Na nic nie miałam ochoty....na śniadanie nie, więc byłam bez, malować nie, bo w kilku miejscach jeszcze nie podeschła farba, co wcale nie przeszkadzało malować tam, gdzie farba była sucha, robić na drutach nie, bo nie mam jednego koloru wełny, ale sweterek jest czterokolorowy i mogłam z jednego koloru zacząć chociaż mankiety, umycie ostatniego okna jakie mi pozostało, też nie, zamek mi się zablokował i nici z mycia.. a wystarczyło powiedzieć mężowi, żeby je otworzył
I tak mocno usprawiedliwiona na swoje nicnierobienie przebomblowałam dzionek cały![]()
Pomyślałam, że może dopadło mnie przesilenie wiosenne![]()
ale wiosny nie widać, więc napewno dopadł mnie najzwyklejszy leń
no bo cóś musiało, rzadko miewam takie dni...
Tylko zwierzaki były aktywne, dopominały się papu i paskudy przeganiały Cudaczka...
Dziwne te moje dziewczyny, razem go atakują, ale jak dam w dwóch miseczkach jedzenie obok siebie, żeby razem jadły to nie, Kropka nawet podejdzie i zacznie, ale Lalunia do miski wyciąga szyję jak łabędzica, żeby tylko Kropcia jej nie dotknęła
Postaram się zrobić fotkę, jak obie panny "razem jedzą", tylko nie wiem czy Lunka mi się zmieści w obiektywie![]()
A na razie tylko Pan Jamniś![]()
![]()
Mój jamnis jak stoi to tak dziwnie ustawia tylnie łapki, wystawiając stópki lekko na boki, nie pamiętam, czy poprzedni też tak stawiał, czy nie, a może jamniki tak stawiają![]()
Sama nie wiem, narazie nie lecę do weta, jeszcze nie:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Lifter i 1126 gości