Kotomania XIV + na DT Pola, Timur , Maciuś w DS :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 19, 2012 20:10 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Słaba to pociecha Renatko...... :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt paź 19, 2012 20:21 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Kasiu, pozytywne myślenie włączyć trzeba.. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt paź 19, 2012 20:21 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

kropkaXL pisze:Słaba to pociecha Renatko...... :(

Kasia...Jak byś zobaczyła te babcie,co nie wiedzą na jakim świecie żyją,albo te zniedołężniałe....Pociecha ogromna ...Zamiast szaliczki na drutach dziergać,denne krzyżówki rozwiązywać ,to sprawić sobie ze dwa tymczasy...i po problemie...Geriatrzy powinni polecać... :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pt paź 19, 2012 20:22 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Kasieńko trzymam :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob paź 20, 2012 4:50 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

kalair pisze:Kasiu, pozytywne myślenie włączyć trzeba.. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Ciekawe jakim sposobem????? :?
kocurzyca41 pisze:
kropkaXL pisze:Słaba to pociecha Renatko...... :(

Kasia...Jak byś zobaczyła te babcie,co nie wiedzą na jakim świecie żyją,albo te zniedołężniałe....Pociecha ogromna ...Zamiast szaliczki na drutach dziergać,denne krzyżówki rozwiązywać ,to sprawić sobie ze dwa tymczasy...i po problemie...Geriatrzy powinni polecać... :mrgreen:
No takim babciom to bym raczej kota nie dała!
Petka pisze:Kasieńko trzymam :ok: :ok: :ok: :ok:
Dzięki wielkie!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob paź 20, 2012 8:08 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Pola-sesja "kwiatowa"

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Widać jak Poli zaokrąglił sie brzusio-to juz nie ten szczurek jakim była wczesniej!
Jest słodka i przekochana, matkuje bobasowi, wyleczyła mu lizaniem miejsca po pogryzieniu i juz teraz tylko czekamy, aż sierstka odrośnie na łysych miejscach!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob paź 20, 2012 8:18 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

On tu wygląda jakby był wielki, ale jest mały jeszcze-będzie wielkim kotem, bo ma takie grube łapuchy!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob paź 20, 2012 12:44 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

To ja już nic nie mówię. :oops:

Kotusie, miziam.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob paź 20, 2012 19:29 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

I ciągle uśmiechnięty :lol:
Piękne te Twoje futerka Kasiu :1luvu:
Pozdrawiam sobotnio trzymając :ok: :ok: :ok: za domki
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Sob paź 20, 2012 19:31 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

kalair pisze:To ja już nic nie mówię. :oops:

Kotusie, miziam.

Ja też nic nie mówię, przy tych fotach zaniemówiłam :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Sob paź 20, 2012 19:36 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Cześć Kasiu ze ślicznotkami...
Słaba to pociecha Renatko......

Kasia...Jak byś zobaczyła te babcie,co nie wiedzą na jakim świecie żyją,albo te zniedołężniałe....Pociecha ogromna ...Zamiast szaliczki na drutach dziergać,denne krzyżówki rozwiązywać ,to sprawić sobie ze dwa tymczasy...i po problemie...Geriatrzy powinni polecać...
No takim babciom to bym raczej kota nie dała!

Takim to już nie,za późno...
Polusia z różą zębach.... :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Sob paź 20, 2012 21:03 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Dobry wieczór Kasieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu: Wiem, że jest Ci bardzo ciężko :( Ale koty masz piękne, kochane i słodziutkie :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon paź 22, 2012 19:09 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Cześć Kotomanio. :D :D
:ok: :ok: :ok: :ok:

Piękne koteczki :1luvu: :1luvu:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Wto paź 23, 2012 7:27 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Dzień dobry Kasieńko z kotusiami :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto paź 23, 2012 8:56 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Dzień dobry!
Kasiu, wiem, że nie jest Ci łatwo i trudno optymistycznie patrzeć w przyszłość szczególnie, gdy na miejscu nie masz żadnej pomocy. Proszę jednak, nie dopuszczaj myśli, iż zostaniesz z siedmioma kotami.
Trzymam kciuki i wysyłam PW. :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

[poprzednia][następna]