Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:Ja w liceum czytałam " Szerszenia"
KotkaWodna pisze:nooo, moje drogie panie, a Belzebub?? wszakże nie zapomniałyście o starym, czarnym wiernym Belzebubie, który na koniec żywota obdarza swojego opiekuna skarbem? ;>
PumaIM pisze:KotkaWodna pisze:nooo, moje drogie panie, a Belzebub?? wszakże nie zapomniałyście o starym, czarnym wiernym Belzebubie, który na koniec żywota obdarza swojego opiekuna skarbem? ;>
O tak, opłakałam biedaka parę razy...
casica pisze:PumaIM pisze:KotkaWodna pisze:nooo, moje drogie panie, a Belzebub?? wszakże nie zapomniałyście o starym, czarnym wiernym Belzebubie, który na koniec żywota obdarza swojego opiekuna skarbem? ;>
O tak, opłakałam biedaka parę razy...
No i widzicie jaka jestem zakręcona? Słoik z konfiturą normalnie![]()
Zapomniałam o Belzebubie![]()
Slonko_Łódź pisze:
A ja nie wiem o jakimż to dziele mówicie... Widocznie nie czytałam bądź nie kojarzęJakąś dziwną literaturę być może czytałam.... Jakieś Hemingwaye, Steinbecki, Graves i masa badziewia, którego autorów nie pamiętam
Bolkowa pisze:W tym zestawie nie ma ckliwego francuskiego romansu, więc nie dziwota, że nie znasz. Może w jakiejś bibliotece znajdzieszFrancja XVIIwieczna, awantury, bezprawie i wędrująca trupa aktorów oraz miłość, jako nastolatka zaczytywałam się tym. [/size]
ezzme pisze:o wreszcie się przyturlałamspróbuję doczytać
casica pisze:ezzme pisze:Ale na odchodnym tak sobie rzucę - myslicie, że samo pochodzenie z Trójmiasta uprawnia do nimby męczennika? Bo co czytam miau to bardziej się zdumiewam![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], jrrMarko i 1374 gości