lidka02 pisze:Witam Ruduś
Cześć Lidka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ruda32 pisze:puszatek pisze:mam obrożę po Pusi, trochę stara ale cała
ile ma centymetrów ?
puszatek pisze:ruda32 pisze:puszatek pisze:mam obrożę po Pusi, trochę stara ale cała
ile ma centymetrów ?
Puśka była miksem labradora
MalgWroclaw pisze:Dobrze, że TŻ i Fidel się nie pogubili.
ruda32 pisze:puszatek pisze:ruda32 pisze:puszatek pisze:mam obrożę po Pusi, trochę stara ale cała
ile ma centymetrów ?
czyli była duża
puszatek pisze:ruda32 pisze:puszatek pisze:ruda32 pisze:puszatek pisze:mam obrożę po Pusi, trochę stara ale cała
ile ma centymetrów ?
czyli była duża
była duża..........na pierwszej stronie jest jej fota z Kisią na wątku Figusi
MalgWroclaw pisze:Czarne takie są, że są kochane. Różne czarne.
MalgWroclaw pisze:Na przykład Kociara82 bardzo lubi czarne koty. Są ludzie, którzy nie lubią czarnych (aczkolwiek oni w ogóle nie są kociarzami). Dla mnie od dawna kolor futra jest najmniej istotny w kocie.
Tylko nie każdy o tym wieMalgWroclaw pisze:Na przykład Kociara82 bardzo lubi czarne koty. Są ludzie, którzy nie lubią czarnych (aczkolwiek oni w ogóle nie są kociarzami). Dla mnie od dawna kolor futra jest najmniej istotny w kocie.
shira3 pisze:Tylko nie każdy o tym wieMalgWroclaw pisze:Na przykład Kociara82 bardzo lubi czarne koty. Są ludzie, którzy nie lubią czarnych (aczkolwiek oni w ogóle nie są kociarzami). Dla mnie od dawna kolor futra jest najmniej istotny w kocie.Jak szukałam kota dla siebie, to miał być najlepiej czarno - biały i na pewno nie rudy. No to wzięliśmy Rudusia
. Drugi kot miał być już obojętnie jaki, byle nie szylkret. No i wzięliśmy Pyśkę
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 83 gości