Moderator: Estraven
kalair pisze:A gdzie jest wystawa w Bielsku?
Pisali, że BIS zaczyna się o 15 - mam nadzieję, ze coony pójdą na początkuanulka111 pisze:ewkaa pisze:anulka111 pisze:A jak daleko w Bielsku z dworca pkp? I od kt do kt bedziecie w nd?
Nie wiem jak daleko niestetymoże na wątku wystawy ktoś podpowie
![]()
My będziemy oczywiście w oba dni od rana do wieczora - teoretycznie w niedzielę o 17 ma się skończyć wystawano i w niedzielę będzie osobny BIS mco, który bardzo chcę obejrzeć
A wiesz ok ktorej?? Bo tez bym sie chciala zalapac-bedzie pod koniec wystawy,czy w trakcie?
Ale podobno bezpośrenido przynajmniejkalair pisze:A, to chyba trzeba będzie podjechać do wystawy.. Kawałek do pociągu.
BLUEPARADISE pisze:Będzie można dojechać bezpośrednio pod halę linią nr 7, która w godzinach 10-17 będzie kursowała w zmienionym rozkładzie jazdy.
SMK Żory pisze:Uprzejmie informujemy, iż w dniach 9-10.06. 2012 r. (sobota-niedziela) od godz. 10:00 do 17:00 autobus linii nr 7 będzie dojeżdżał bezpośrednio do Hali Wielofunkcyjnej w Bielsku-Białej, ul. Karbowa 26
Jego brat też nie umie - tylko Gamisia jest inteligentnę koteczkąanulka111 pisze:Rys w ogole nie umie sie schowac skutecznie;)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 131 gości