ruda32 pisze:u mnie Pixi chyba z pracownikami gada przez drzwi![]()
miaucze ,drapie
Może?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ruda32 pisze:u mnie Pixi chyba z pracownikami gada przez drzwi![]()
miaucze ,drapie
vailet pisze: Było by całkiem dobrze,gdyby sąsiad znowu nie dawał czadu od 8,30 wiertarąJa się pytam ile jeszcze?Ile można to już ponad tydzień.
vailet pisze:PO zastrzykach Cyklonamina i No-spa nie widzę specjalnej różnicy w zachowaniu.Krwi nie będzie na pewno.
izka53 pisze:
Uploaded with ImageShack.usvailet pisze: Było by całkiem dobrze,gdyby sąsiad znowu nie dawał czadu od 8,30 wiertarąJa się pytam ile jeszcze?Ile można to już ponad tydzień.
Ja kiedys urządzałam mieszkanie w bloku przez pół roku - boazerie, kafelki, parkiety , tynki gipsowe - wiertarka, szlifierka, piła, nawet młot pneumatyczny. Większośc robiłam sama, częściowo mąż, tylko kafelki kładł znajomy / ja się dopiero uczyłam /.A mieszkanie miało prawie 90 m kw, więc było co robić
vailet pisze:PO zastrzykach Cyklonamina i No-spa nie widzę specjalnej różnicy w zachowaniu.Krwi nie będzie na pewno.
Jak nie widzisz różnicy, to po co dajesz ? Moje też nie codziennie rozrabiają, nie codziennie się leją, dziś np , jak wróciłam wieczorem , to olały mnie oba, choć zawsze lecą od razu do kuchni i sępią nad michami. A dziś ledwie łaskawie ruszyły dupencje, jak michy zadżwięczały, po czym od razu poszły spać z powrotem, nawet Gucio
![]()
. Nawet nie wlazł mi na kolana na wieczorne mizianie
![]()
![]()
![]()
Edytka1984 pisze:dzień dobry
Karolek(ona) pisze:
ruda32 pisze:w telefonie mam taki program i zabawiłam się zdjęciami
vailet pisze:ruda32 pisze:w telefonie mam taki program i zabawiłam się zdjęciami
W telefonie?To fajny Masz telefonMyślałam że jakimś komputerowym programem to robiłaś
ruda32 pisze:vailet pisze:ruda32 pisze:w telefonie mam taki program i zabawiłam się zdjęciami
W telefonie?To fajny Masz telefonMyślałam że jakimś komputerowym programem to robiłaś
najczęściej mam telefon przy sobie i najszybciej mi zrobić zdjęcie telefonem
a w telefonie mam kilka programów do zdjęć bo ja lubię takie zabawy- a programy mam darmowe
jak komputer mam zajęty to szperam w zdjęciach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości