Przygody Oli kosmitki,Oskar podróżnik i Ala szuka DOMKU

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon mar 07, 2011 11:31 Re: Przygody Oli co spadła z nieba :) Ala szuka DS idą zmiany :)

Też trzymam kciuki żeby się zadomowił ,ładnie jadł i ładnie załatwiał do kuwetki :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
I za przyjaźń z babami :lol: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon mar 07, 2011 11:38 Re: Przygody Oli co spadła z nieba :) Ala szuka DS idą zmiany :)

Bry dzionek :D
Buziaczki dla Oleńki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
:ok: za Oskara
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Pon mar 07, 2011 12:41 Re: Przygody Oli co spadła z nieba :) Ala szuka DS idą zmiany :)

witaj milo Agnieszko i ekipo żeńsko-męska :1luvu:
fajnie,ze oScarek juz z Wami :ok:
trzymam kciuki za relacje damsko-męskie :ok:
a co do bagazu nic sie nie martw znajdzie sie ,haha mnie na Okęciu zginela tesciowa i bagaz haha i tez sie jucha znalazla :mrgreen:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Pon mar 07, 2011 13:58 Re: Przygody Oli co spadła z nieba :) Ala szuka DS idą zmiany :)

agnieszka1565 pisze:witamy wszystkich - wczoraj wieczorem dojechał Oskar :D
po wyjściu z transporterka wlazł pod łózko i spotkał Alę :wink: przywitali się noskami i spędzili cały wieczór pod jednym łóżkiem :wink:
późnym wieczorem wyszedł troszke pozwiedzać, wzięłam go na ręce i pokazałam gdzie można robic to i owo w związku z przemiana materii :wink:
niestety z jedzonka na razie nici :( , mało tego postawiłam miseczki i musiałam wyjść z pokoju to 3 łapkowy kotecek zjadł swoje i wyżarł surowego kurczaka z Oskarowej michy :roll: Ala nabiera złych manier od Oli
Ola weszła do pokoju obwąchała, nasyczała, nawarczała i se poszła :mrgreen: czyli wszystko po staremu :roll:
Póki co żaden robal sie ujawnił :twisted:
Z innych info na dziś Michał doleciał, ale zapodział się bagaż całej ekipy :twisted:

:ryk: :ryk: :ryk:
bo jak to już chyba sam wie? :ryk: i nie pokazywałaś mu już? :ryk:

Upsss,niezłe jajca z tym bagażem,ale pewnie znajdzie się,loozik

No to czekamy na fotencje szczęśliwego Oskarka,aaa i na pełną juz teraz relację
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon mar 07, 2011 13:59 Re: Przygody Oli co spadła z nieba :) Ala szuka DS idą zmiany :)

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon mar 07, 2011 18:12 Re: Przygody Oli co spadła z nieba :) Ala szuka DS idą zmiany :)

bagaż się znalazł :mrgreen:

z Oskarem nie najlepiej póki co, była u nas moja Sis i wspólnymi siła wyciągnęłyśmy Oskara spod łóżka i zamknęłyśmy w łazienke :roll:

jedzonko nie ruszone facet w strasznym stresie :?:
przełączyłam feliwaya do łazienki - na Alę raczej niedziała bo nadal dzikowata dzikość :wink:
posypałyśmy kocyk który z nim przyjechał kocimiętką i czekamy :roll:

jak myślicie ile mam czekać?
plan mam taki dzisiaj noc w łazience dla spokojności i jutro dzionek - jestem cały czas w domku co prawda pracuję ale zaglądam co godzinkę na średnio 15-20 minut, a na następną noc wezmę go do pokoju - może do łóżka pod kołderkę :wink:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

Post » Pon mar 07, 2011 18:21 Re: Przygody Oli co spadła z nieba :) Ala szuka DS idą zmiany :)

Agnieszka Latte ponad tydzien sie chowala a jak juz to przemykala chylkiem jak myszka..
musisz sie uzbroic w cierpliwosc,co kot to zachowanie inne ..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Pon mar 07, 2011 18:23 Re: Przygody Oli co spadła z nieba :) Ala szuka DS idą zmiany :)

wiem - tylko ten miał być inny widocznie przyciągam koty z kosmosu :wink:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Post » Pon mar 07, 2011 18:34 Re: Przygody Oli co spadła z nieba :) Ala szuka DS idą zmiany :)

... a oto co porabiam cały dzień :mrgreen:

Obrazek jestem kotem za finkowo-parapetowym :wink:

Obrazek przekładam się na drugi boczek

Obrazek i troszkę gimnastyki - w końcu mam dbać o linię :mrgreen:

Obrazek jestem kotem nabiurkowym 8)

Obrazek jestem też kotem napoduszkowym 8)

Obrazek mam cudne łapeczki :1luvu:

Obrazek myję te łapeczki cudne...

Obrazek ... moim cudnym języczkiem 8)

Obrazek jestem taka cudna, że nawet arab mi ustępuje 8)

Obrazek no i kto ma ładniejszy profil no sami powiedzcie 8)

i tak mi mija dzień

Ola z serii samochwała w kącie stała :wink:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Post » Pon mar 07, 2011 18:38 Re: Przygody Oli co spadła z nieba :) Ala szuka DS idą zmiany :)

swietna fotorelacja Olu :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Oskarkowi musisz dac czas, nie da sie określic ile go potrzebuje.
Nasza Mizieńka to też siedziala pare dni w lazience,na dodatek pod wanną, zwiala tam prosto z transporterka i jakis czas sobie w tych ciemnościach mieszkala. Dostała wiec kuwetkę i miseczki obok wanny i tak sobie wychodzila.Aż wyszla całkiem :wink:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pon mar 07, 2011 18:39 Re: Przygody Oli co spadła z nieba :) Ala szuka DS idą zmiany :)

agnieszka1565 pisze:wiem - tylko ten miał być inny widocznie przyciągam koty z kosmosu :wink:

haha nie tylko Ty :wink:

Obrazek

Ciepła

Post » Pon mar 07, 2011 18:41 Re: Przygody Oli co spadła z nieba :) Ala szuka DS idą zmiany :)

ale fotorelacja jest zajebista :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
normalnie leze :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
tylko moje gamonice tluka sie jak Marki po piekle caly dzien :evil:

Obrazek

Ciepła

Post » Pon mar 07, 2011 19:54 Re: Przygody Oli co spadła z nieba :) Ala szuka DS idą zmiany :)

Fotorelacja :ryk: :ryk: :ryk:

Byłam, widziałam. Ala mnie osyczała :roll: . Ola mnie osyczała :roll: . Oskarek... :( Taka bidula, że szok. No kupka strachu i nerwów. Udało się nam wydobyć go spod łóżko (Aga ma czysto pod łóżkiem - zrobiłam test czarnej bluzki :mrgreen: ). W czlowieka się wtula, ale sprawia wrażenie sparaliżowanego. W łazience będzie miał więcej okazji do kontaktu z człowiekiem. No i nikt mu nie zeżre jedzonka :twisted: . A na kocimiętkę w ogóle nie zareagował :roll: .

U Agi jest zwierzęcy psychiatryk.
Noa - zespół niedopieszczenia
Drako - syndrom osieroconego szczenięcia
Ola - kompulsyjne obżarstwo i zachowania aspołeczne
Ala - lęki duże i małe
Oskar - ciężka postać depresji

:roll:

A Oskarowi powiedziałam, że jakby go Ola zobaczyła medytującego nad miseczkami pysznego żarełka, to by sie popukała łapką w czoło :wink:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Pon mar 07, 2011 20:10 Re: Przygody Oli co spadła z nieba :) Ala szuka DS idą zmiany :)

Cudna jesteś Oleńko :1luvu: :lol:

Rzeczywiście psychiatryk 8O

Za oswajanie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon mar 07, 2011 21:31 Re: Przygody Oli co spadła z nieba :) Ala szuka DS idą zmiany :)

Oleńko jesteś śliczna, piękna i cudna :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

[poprzednia][następna]