Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KaleidoStar pisze:Mam to Apo Napro, łykam razem z antybiotykiem dwa razy dziennie. Znalazłam na dnie torebki dwie tabletki ibupromu. Wiedziałam, że kiedyś mi się flaszka z pigulkami otworzyla, ale wcześniej nie dość dokladnie szukałam widać. Niech sie dzieje wola boska. Połknęłam. Dziewczyny...za chwilę.. zjem kolację!!! Kanapki!!! Z masą dobrych rzeczy!!!! Cały chleb zjem! Wszystko, co mam w domu.
Danusia pisze:KaleidoStar pisze:Mam to Apo Napro, łykam razem z antybiotykiem dwa razy dziennie. Znalazłam na dnie torebki dwie tabletki ibupromu. Wiedziałam, że kiedyś mi się flaszka z pigulkami otworzyla, ale wcześniej nie dość dokladnie szukałam widać. Niech sie dzieje wola boska. Połknęłam. Dziewczyny...za chwilę.. zjem kolację!!! Kanapki!!! Z masą dobrych rzeczy!!!! Cały chleb zjem! Wszystko, co mam w domu.
łomatko![]()
Ty chyba zdrowiejesz![]()
Ciepła pisze:Danusia pisze:KaleidoStar pisze:Mam to Apo Napro, łykam razem z antybiotykiem dwa razy dziennie. Znalazłam na dnie torebki dwie tabletki ibupromu. Wiedziałam, że kiedyś mi się flaszka z pigulkami otworzyla, ale wcześniej nie dość dokladnie szukałam widać. Niech sie dzieje wola boska. Połknęłam. Dziewczyny...za chwilę.. zjem kolację!!! Kanapki!!! Z masą dobrych rzeczy!!!! Cały chleb zjem! Wszystko, co mam w domu.
łomatko![]()
gorzej jak peknie haha
KaleidoStar pisze:Ciepła pisze:Danusia pisze:
łomatko![]()
gorzej jak peknie haha
Asieńko.. najwyżej..umrę szczęśliwa
KaleidoStar pisze:Danusia, ja po prostu jestem upiornie głodna, a lodówkę mam pełną pysznych rzeczy od mamy. Serek dobry... kiełbaska krakowska. Kabanosik. Ogórki kiszone, szczypiorek, cebulka. Świeży chlebuś...Jabłka i manadarynki! Smażone mięsko! Serek wędzony!!!!!
KaleidoStar pisze:Mogę się podzielic
Ależ mi się trudno je - z przelyku został mi tylko wąski przesmyk...
Ale..grunt, że jem
KaleidoStar pisze:No wlasnie nie mam, wylecialo mi z glowy. Mamie też. Jutro mi coś przywiezie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 181 gości