Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 14, 2011 22:25 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Mam to Apo Napro, łykam razem z antybiotykiem dwa razy dziennie. Znalazłam na dnie torebki dwie tabletki ibupromu. Wiedziałam, że kiedyś mi się flaszka z pigulkami otworzyla, ale wcześniej nie dość dokladnie szukałam widać. Niech sie dzieje wola boska. Połknęłam. Dziewczyny...za chwilę.. zjem kolację!!! Kanapki!!! Z masą dobrych rzeczy!!!! Cały chleb zjem! Wszystko, co mam w domu.
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Czw kwi 14, 2011 22:29 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

KaleidoStar pisze:Mam to Apo Napro, łykam razem z antybiotykiem dwa razy dziennie. Znalazłam na dnie torebki dwie tabletki ibupromu. Wiedziałam, że kiedyś mi się flaszka z pigulkami otworzyla, ale wcześniej nie dość dokladnie szukałam widać. Niech sie dzieje wola boska. Połknęłam. Dziewczyny...za chwilę.. zjem kolację!!! Kanapki!!! Z masą dobrych rzeczy!!!! Cały chleb zjem! Wszystko, co mam w domu.

łomatko :ryk:
Ty chyba zdrowiejesz :ryk: :ryk:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Czw kwi 14, 2011 22:36 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Danusia pisze:
KaleidoStar pisze:Mam to Apo Napro, łykam razem z antybiotykiem dwa razy dziennie. Znalazłam na dnie torebki dwie tabletki ibupromu. Wiedziałam, że kiedyś mi się flaszka z pigulkami otworzyla, ale wcześniej nie dość dokladnie szukałam widać. Niech sie dzieje wola boska. Połknęłam. Dziewczyny...za chwilę.. zjem kolację!!! Kanapki!!! Z masą dobrych rzeczy!!!! Cały chleb zjem! Wszystko, co mam w domu.

gorzej jak peknie haha :ryk:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Czw kwi 14, 2011 22:37 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Danusia, ja po prostu jestem upiornie głodna, a lodówkę mam pełną pysznych rzeczy od mamy. Serek dobry... kiełbaska krakowska. Kabanosik. Ogórki kiszone, szczypiorek, cebulka. Świeży chlebuś...Jabłka i manadarynki! Smażone mięsko! Serek wędzony!!!!!
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Czw kwi 14, 2011 22:37 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Ciepła pisze:
Danusia pisze:

Asieńko.. najwyżej..umrę szczęśliwa :ryk:

KaleidoStar

Post » Czw kwi 14, 2011 22:40 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

KaleidoStar pisze:
Ciepła pisze:
Danusia pisze:

Asieńko.. najwyżej..umrę szczęśliwa :ryk:

haha no nie moge haha :ryk:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Czw kwi 14, 2011 22:56 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

KaleidoStar pisze:Danusia, ja po prostu jestem upiornie głodna, a lodówkę mam pełną pysznych rzeczy od mamy. Serek dobry... kiełbaska krakowska. Kabanosik. Ogórki kiszone, szczypiorek, cebulka. Świeży chlebuś...Jabłka i manadarynki! Smażone mięsko! Serek wędzony!!!!!

smażone mięsko możesz mi odstąpić :mrgreen:
Obrazek

Danusia

Post » Czw kwi 14, 2011 23:01 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Mogę się podzielic ;)
Ależ mi się trudno je - z przelyku został mi tylko wąski przesmyk...
Ale..grunt, że jem :D

KaleidoStar

Post » Czw kwi 14, 2011 23:02 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

KaleidoStar pisze:Mogę się podzielic ;)
Ależ mi się trudno je - z przelyku został mi tylko wąski przesmyk...
Ale..grunt, że jem :D

Jedz, jezdz :lol:
na zdrowie :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Danusia

Post » Czw kwi 14, 2011 23:07 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Aniu a jakis Biotyk masz oslonowo na zolądek :?:

Obrazek

Ciepła

Post » Czw kwi 14, 2011 23:08 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

No wlasnie nie mam, wylecialo mi z glowy. Mamie też. Jutro mi coś przywiezie...

KaleidoStar

Post » Czw kwi 14, 2011 23:17 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

KaleidoStar pisze:No wlasnie nie mam, wylecialo mi z glowy. Mamie też. Jutro mi coś przywiezie...

polecam jogurty naturalne :ok:

Obrazek

Ciepła

Post » Pt kwi 15, 2011 0:01 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

No od jutra będę zajadać :) Zwlaszcza, że to miękkie ;)
Ok, zmykam spać, póki jeszcze tabletki działają - łatwiej zasnę.
ALe się nażarłam :D

KaleidoStar

Post » Pt kwi 15, 2011 7:30 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

masz racje piękna grunt to pełny brzuszek ja tesz zaraz zjem śmiadanko i ide lulać bo całą nocke zasuwałem idopiero stanąłem na parkingu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :piwa:
Obrazek

KUBA73

Od: Pt lut 12, 2010 11:18

Post » Pt kwi 15, 2011 8:03 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

U mnie znowu tak boli, że o jedzeniu mogę zapomnieć. Najgorsze, że nie idzie tego przespać.

KaleidoStar

[poprzednia][następna]