Moderator: Estraven
Monostra pisze:A to łobuz z Pupusza! Pewnie biedaczek się rano nudził.
Moi ostatnio przypomnieli sobie, że można łowić stopy pod kołdrą. Nie bardzo jest nawet jak uciec, bo Moher ma łapę jak spore wiosło i sięga daleko. Bezlitośnie zrobiłam wszystkim manicure.
Swoją drogą jak jest łapa po francusku i co my im właściwie robimy? Łapicure brzmi dziwnie
Birfanka pisze:Monostra pisze:A to łobuz z Pupusza! Pewnie biedaczek się rano nudził.
Moi ostatnio przypomnieli sobie, że można łowić stopy pod kołdrą. Nie bardzo jest nawet jak uciec, bo Moher ma łapę jak spore wiosło i sięga daleko. Bezlitośnie zrobiłam wszystkim manicure.
Swoją drogą jak jest łapa po francusku i co my im właściwie robimy? Łapicure brzmi dziwnie![]()
Lapa to la patte, wiec zrobilas im patticure (patikiur)![]()
(serio serio, takie slowo istniejehttp://allainjules.wordpress.com/2010/0 ... d-beckham/)
Trafilas w sedno, Pupusz sie rankiem nudzi!![]()
Anulka, racja, zapomnialam o udeptywaniu biustu
Koconku, dziekuje!
anulka111 pisze:Birfanka pisze:Monostra pisze:A to łobuz z Pupusza! Pewnie biedaczek się rano nudził.
Swoją drogą jak jest łapa po francusku i co my im właściwie robimy? Łapicure brzmi dziwnie![]()
Lapa to la patte, wiec zrobilas im patticure (patikiur)![]()
(serio serio, takie slowo istniejehttp://allainjules.wordpress.com/2010/0 ... d-beckham/)
Trafilas w sedno, Pupusz sie rankiem nudzi!![]()
Anulka, racja, zapomnialam o udeptywaniu biustu
Koconku, dziekuje!
Zastanawiam sie ,czy hodowca nie powinien placic odszkodowania za moj regularnie rozplaszczany![]()
anulka111 pisze:Zastanawiam sie ,czy hodowca nie powinien placic odszkodowania za moj regularnie rozplaszczany![]()
MariaD pisze:anulka111 pisze:Zastanawiam sie ,czy hodowca nie powinien placic odszkodowania za moj regularnie rozplaszczany![]()
Wszystko widzę.![]()
Nabywca powinien płacić extra za kota z dołączoną funkcją masażu.
Wojtek pisze:Poszukaj w Googlach ścieżki dźwiękowej z tego filmu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, zuza i 126 gości