Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 15, 2010 19:47 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

Tez czekam na fotki :P
Obrazek
"Il n'y a pas de chat ordinaire" (Colette)
Trójkot - Puszek i Szatony

Birfanka

Od: Pon lip 06, 2009 9:48

Post » Śro wrz 15, 2010 22:39 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

...i na weneckie opowieści :wink:
Obrazek

Amica

Od: Śro lut 11, 2004 9:11

Post » Czw wrz 16, 2010 19:08 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

A kuku :)
Weszłam sobie do kafejki internetowej w drodze na kolacje. Taka jestem rozleniwiona, ze nawet mi sie nie chce laptopa ciagnac.
Jest super, pogoda piekna, miejsce piekne, w ogole jest super. Dlatego tez przedluzylismy sobie troszke pobyt. Nie wracamy w sobote, ale w poniedzialek.
Jak to milo, ze za mna tesknicie :P :1luvu:
Nie mam niestety polskiej czcionki, wybaczcie.

Kociamko, bedziemy sie starac maksymalnie szybko jechac, dziekuje seerdecznie za zaproszenie, ale chyba sie nie uda tym razem - koty nie beda mialy opieki od wtorku rano :(

Caluski i do popisania :)
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Czw wrz 16, 2010 19:27 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

Kasiu co sie odwlecze to nie uciecze
ja zawsze mówię
Koty najważniejsze więć spieszcie do Nich :1luvu:
a ja w poniedziałek mam sterylki to i tak było by chyba ciężko się zgrać czasowo

Do popisania :)

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Czw wrz 16, 2010 19:32 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

casica pisze:A kuku :)
Weszłam sobie do kafejki internetowej w drodze na kolacje. Taka jestem rozleniwiona, ze nawet mi sie nie chce laptopa ciagnac.
Jest super, pogoda piekna, miejsce piekne, w ogole jest super. Dlatego tez przedluzylismy sobie troszke pobyt. Nie wracamy w sobote, ale w poniedzialek.
Jak to milo, ze za mna tesknicie :P :1luvu:
Nie mam niestety polskiej czcionki, wybaczcie.

Kociamko, bedziemy sie starac maksymalnie szybko jechac, dziekuje seerdecznie za zaproszenie, ale chyba sie nie uda tym razem - koty nie beda mialy opieki od wtorku rano :(

Caluski i do popisania :)

:strach: Błagam, nie! Jedźcie jak najbezpieczniej!
Nowy dzień. Nowy skutek uboczny.

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Sob wrz 18, 2010 22:55 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

Podpisuje sie pod Hania, choc mysle, ze bardziej chodzi o jazde juz bez zatrzymywania sie po drodze, niz o bicie rekordow szybkosci ( :strach: ).
Kasiu, fajnie, ze zajrzalas! :D

To czekamy cierpliwie do wtorku :)

Wracajcie calo i zdrowo, przyjemnej podrozy i kciuki za bezpieczny powrot! :ok:
Obrazek

Birfanka

Post » Pon wrz 20, 2010 19:43 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

Ech, zacniło mi się za Księciem. Czytam sobie dla relaksu stary Birfankowy wątek i nagle, cóż widzę: Drakul! I to niecnie wygolony!

Hańka

Post » Wto wrz 21, 2010 9:34 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

Zagladam :)

No, fota w watku byla, az mi sie lezka zakrecila w oku...
a ja doczytuje jeszcze stary watek casicy, o! :kotek:
mobilne minikuwety od Lagerfelda mnie rozlozyly!
Obrazek

Birfanka

Post » Wto wrz 21, 2010 13:20 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

Kasiu chyba zaczynam się martwić :(
Jesteście już w domu?

Kociama

Post » Wto wrz 21, 2010 18:12 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

Wróciliśmy i sama nie wiem - cieszyć się czy wręcz przeciwnie? Sa to par excellence uczucia mieszane :roll:
Dziekuję za troskę oraz napomnienia co do stylu jazdy. Niestety, w obie strony upomnieli mnie też austriaccy policjanci :evil: i zawsze za to samo - przekroczenie dozwolonej prędkości, wrrr. Upomnienia policjantów przekładaja się niestety na jedną torebkę mniej, albo parę butów (których juz nie ma kto zasikać), albo inny jakis miły gadżecik.
Teraz padam na pysk. Ja kocham prowdzić samochód, ja to uwielbiam, mogłabym być zawodowym kierowcą bo mnie po prostu cieszy jazda. Cieszy i nie męczy. No chyba, że mam się przebijać na północ od polskiej granicy. Tak, to mnie nie cieszy, męczy natomiast okrutnie. Brak dróg, chamstwo i wolnoamerykanka i wieczne korki od Cieszyna do Siewierza :evil:

Koty zaopiekowane, Goska_bs :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Koty wyszly się przywitać, po czym... Zawieszka zwiała i przez kilka godzin, wielce obrażona, nie dawała się dotknąć, przy każdej takiej próbie uciekała pod moje łóżko z okropnym wrzaskiem. Nie i już! Nie było Was, to nie ma głaskania.
Putita - foch absolutny. Zapewne, jak zwykle, przeprosi sie wieczorem w łóżku.
Druid nas nie poznał chyba. Ale już odobrazony i miziasty, nie odstępuje na krok. Nie wiem, to jakies ogromne kocisko się zrobiło w ciagu tych 2 tygodni 8O
Rysia tylko, kotka wierna i przylepna, od piewszej chwili okazywała swoją radość. Oto kotka wzorowa :)

Jak trochę odpocznę, to sie podziele wrażeniami.

casica

Post » Wto wrz 21, 2010 18:12 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

Może jadą łostrożnie, jak prosiłam :wink:

Hańka

Post » Wto wrz 21, 2010 18:13 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

Birfanka pisze:mobilne minikuwety od Lagerfelda mnie rozlozyly!

:evil: tak, mnie też :lol:

casica

Post » Wto wrz 21, 2010 18:14 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

Hańka pisze:Może jadą łostrożnie, jak prosiłam :wink:

Ja zawsze jadę ostrożnie :twisted: ino prędko :evil:

casica

Post » Wto wrz 21, 2010 20:08 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

Na Was się koty poobrażały za urlopowa nieobecność, a na mnie Dymek (i to śmiertenie) za kontrolna wizytę u weta :(
No to sie cała zamieniam w słuch w oczekiwaniu na weneckie opowieści.
Obrazek

Amica

Od: Śro lut 11, 2004 9:11

Post » Wto wrz 21, 2010 20:09 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

Odpocznijcie po podróży,nacieszcie się Kotami
a my poczekamy na relację
będę czytać znowu z otwartą z zachwytu gębą :lol:

Kociama

[poprzednia][następna]