Erin pisze:Ja na Dogo też średnio się poruszam.
Na dogo jestem już 5 lat ale mam problemy z zalogowaniem się...
Pokopiuję sobie coś jeszcze... gdy czekam na inne bardzo ważne wiadomości

Jesienią rozmawialiśmy u Moniki na temat dzieci – problemy z młodszymi i starszymi:
kussad pisze: Niestety dzieci skończą 18 lat i dopiero zaczynają być "samodzielni" - nie jest lepiej jest inaczej ... Mój Syn na to konto w następnym dniu po urodzinach wybrał się do PUBU i zamówił piwo, zaczęły się nocne powroty do domu - moje wyczekiwanie...nie minęło dużo czasu a wyjechał na studia do innego miasta...
U Loli CatAngel jest jakiś film – może to był ten!
kussad pisze: Spróbuję puścić to Mikusiowi wieczorem
http://www.youtube.com/watch?v=z3U0udLH ... dded#at=14
barba50 pisze:kussad pisze:Muszę spróbować złożyć wizytę na gazeta - ciekawe czy trafię
Nie musisz szukać, wejdziesz tędyGazetowy Koci zakątek
Napisałam dziś u Fiony Femki:
kussad pisze:Przez pewien czas stosowaliśmy kantarek i byliśmy bardzo zadowoleni. Podpinałam go dwustronnie na przedłużonej smyczy - z jednej strony kantarek z drugiej obrożę.
Niestety później się okazało że Choco ma problemy z krtanią i nie może nosić obroży bo zaczyna się dusić - nosi tylko i wyłącznie szelki zwykłe podpinane u góry o wielkości dopasowanej podczas mierzenia.
.............
Dużo słyszałam o leczniczych własnościach żurawiny nie wiem wprawdzie czy tej normalnej ale zamiast leku zawierającego wyciąg bo nie czuje się chora kupiłam sobie herbatkę „Herbapolu”. Faktycznie jest dość smaczna tylko działa na mnie tak jak kawa...