anulka111 pisze:kalair pisze:Iriska ...
Co ta miseczka taka pusta?![]()
..długo mam czekać?![]()
to moze na firance sie wiesza z rozpaczy ,ze miska pusta
moje dzis zlekcewazyly czesc indyka
Moje indyka nie ruszą!

Myślisz, że to z ropaczy?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:kalair pisze:Iriska ...
..długo mam czekać?![]()
to moze na firance sie wiesza z rozpaczy ,ze miska pusta
moje dzis zlekcewazyly czesc indyka
bubor pisze:kalair pisze:Iriska ...
..długo mam czekać?![]()
To ty bidulko na pralce sie musisz stołować ?
kalair pisze:To tak ,jak były maluchy, żeby jej nie wyżeraly. Lafik, potem Sadcia. I tak już zostało.![]()
anulka111 pisze::ryk: podejrzewam ,ze tak....moje chyba strajk robia , bo wolowinka juz drugi dzien nie zostala podana![]()
![]()
a ja po prostu chce im kupic zapas z db sprawdzonego sklepu...a nie byle jaka
kropkaXL pisze:Wieszajcie firanki,wieszajcie,kotecki beda miały co zrzucać!![]()
Mi już sie znudziło-mam tylko draperię z organzy pod sufitem.
bubor pisze:kalair pisze:To tak ,jak były maluchy, żeby jej nie wyżeraly. Lafik, potem Sadcia. I tak już zostało.![]()
A co jeśli akurat pralka pierze albo wręcz wiruje ?
kalair pisze:kropkaXL pisze:Wieszajcie firanki,wieszajcie,kotecki beda miały co zrzucać!![]()
Kropko, ja mam takie firanki tylko do połowy okna. I żaluzje, nic więcej.Tylko one sięgają tam z koumny, która akurat stoi pod oknem
kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:To tak ,jak były maluchy, żeby jej nie wyżeraly. Lafik, potem Sadcia. I tak już zostało.![]()
A co jeśli akurat pralka pierze albo wręcz wiruje ?
Jej to nie przeszkadza!![]()
![]()
kropkaXL pisze:kalair pisze:kropkaXL pisze:Wieszajcie firanki,wieszajcie,kotecki beda miały co zrzucać!![]()
Kropko, ja mam takie firanki tylko do połowy okna. I żaluzje, nic więcej.Tylko one sięgają tam z koumny, która akurat stoi pod oknem
A na żaluzjach robią koncerty?-bo moje grają jak na harfach eolskich!![]()
![]()
-zwłaszcza w nocy!
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:A co jeśli akurat pralka pierze albo wręcz wiruje ?
Jej to nie przeszkadza!![]()
![]()
Ale zawartość miseczki może być wstrząśnięta - nie mieszana
kalair pisze:Następny zagłodzony, słaby kotek, nie może się utrzymać na nóżkach..![]()
kalair pisze:Następny zagłodzony, słaby kotek, nie może się utrzymać na nóżkach..![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Tygrysiątko i 63 gości