Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 04, 2009 23:31 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DT poluje na słonie ;)

Wspaniały tytuł :!: :!: :!: :) Nie zapominam o Czarnej Dziurze :ok: :ok: :ok: :ok:

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Sob gru 05, 2009 12:07 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DT poluje na słonie ;)

Czarny Charakter dziś skakał po mnie pół nocy, i a to drap mnie...przytul mnie...daj mi jeść...pośpię ci na głowie...po czym następowało Leeeooon, gdzie jesteś????? i szybki bieg celem odnalezienia Leona.

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Sob gru 05, 2009 13:50 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DT poluje na słonie ;)

Dulencja pisze:Czarny Charakter dziś skakał po mnie pół nocy, i a to drap mnie...przytul mnie...daj mi jeść...pośpię ci na głowie...po czym następowało Leeeooon, gdzie jesteś????? i szybki bieg celem odnalezienia Leona.

:mrgreen:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob gru 05, 2009 16:01 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DT poluje na słonie ;)

Buziaki sobotnio-hortensjowe :)
Obrazek
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Sob gru 05, 2009 16:41 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DT poluje na słonie ;)

Dulencja pisze:Czarny Charakter dziś skakał po mnie pół nocy, i a to drap mnie...przytul mnie...daj mi jeść...pośpię ci na głowie...po czym następowało Leeeooon, gdzie jesteś????? i szybki bieg celem odnalezienia Leona.

:mrgreen: pewnie ze szczególnym akcentem na "daj mi jeśććććć".... :P
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Sob gru 05, 2009 16:42 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DT poluje na słonie ;)

katarzyna1207 pisze:

:mrgreen: pewnie ze szczególnym akcentem na "daj mi jeśććććć".... :P

ja bym stawiała na "pośpię Ci na głowie" :D :mrgreen:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob gru 05, 2009 17:06 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DT poluje na słonie ;)

a zdjęć dalej nie ma ....pewnie Czarna Dziura pochłonęła .... :twisted:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Sob gru 05, 2009 17:30 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DT poluje na słonie ;)

Czarna Dziura na razie wchłonęła Miamorka i poszła weryfikować zawartość misek Edy i Leona :twisted: :twisted:

Teraz zbiorowo stoją pod drzwiami i zaklinają je wzrokiem co by się otworzyły :twisted: :twisted: Leon próbował sam dokonać, ale o ile doskonale posługuje się klamką, do zamka nie dosięga :roll: :wink: :mrgreen: :mrgreen:

Dulencja

Post » Sob gru 05, 2009 18:01 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DT poluje na słonie ;)

Czarny Ktoś Na Chudych Łapkach wyżarł psu biały serek z michy 8)

Siedzi i wielce zadowolana z siebie oblizuje się :lol: Teraz wlazła na podusię i się pierze :lol:

Dulencja

Post » Nie gru 06, 2009 11:31 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DT poluje na słonie ;)

Koty wczoraj nie korytarzykowały, bo sąsiedzi mieli gości (palarnia na korytarzyku) :evil: I oczywiście całą energię spożytkowały w domu... Tak więc dwa kwiatki nie żyją, na firankach pojawił się nowy wzór artystyczny, własnopazurzasto wykonany przez Leona, zakończyły przydatność dwa kubki, o kocich obrażeniach (konfrontacja pędzącego kota ze ścianą, drzwiami czy brodzikiem) nie wspomnę... Futrzasty tajfun nie do opanowania :twisted: :twisted:

O 21 (kulturalnie mówiąc) lekko zirytowana, sięgnęłam po mocny argument (prośby, groźby i zdejmowanie footerka celem wlania na gołą doopę :wink: nie pomogło)....Czarka zaszyła się w szafce ze śmieciami, Leon natychmiast kurcgalopkiem opuścił pomieszczenie, Eda zniknęła w czeluściach szafy.... I tak się zaczęło....odkurzanie :twisted: :twisted: :twisted:

Czarka w nocy oczywiście odszukała wroga i pokazała mu co o nim myśli :ryk: :ryk: :ryk:

Dulencja

Post » Nie gru 06, 2009 11:32 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DT poluje na słonie ;)

Buziaki Mikołajowe :) widok z mojego kuchennego okna :)
Obrazek
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Nie gru 06, 2009 20:25 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DT poluje na słonie ;)

yykkhhh ... 8O się pogubiłam ... a wróg to kto? .... gourmecik? :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Nie gru 06, 2009 20:31 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DT poluje na słonie ;)

Wróg to odkurzacz, z wielką pasję obsikiwany przez Kogoś po każdym odkurzaniu 8)

Dulencja

Post » Nie gru 06, 2009 20:48 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DT poluje na słonie ;)

Dulencja pisze:Wróg to odkurzacz, z wielką pasję obsikiwany przez Kogoś po każdym odkurzaniu 8)

wiem to nie śmieszne czyszczenie sikulców ale :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

z drugiej strony lepiej ze obsikoooje niż pochłania, kosztowna byłaby ta impra...
hmmmm, chyba słyszałam o czymś takim jak pochłaniacz do odkurzaczy to taka odmiana CD czy co?
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Nie gru 06, 2009 20:48 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DT poluje na słonie ;)

No co, trzeba dręczyć wroga 8)
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

[poprzednia][następna]