Moderator: Estraven

mar9 pisze:Dzięki Bubu trafiłam do tego wątku, przeczytałam wszystko i jestem od wrażeniem.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kasiu, wieeeeelkiii szacun za ogrom uczucia, który ofiarowałaś temu słodkiemu utrapieńcowi![]()
![]()
Śledziłam wątek Kropka, gdy szukał domu, potem jakoś mi umknął, tyle się wydarzyło w międzyczasie.
Pozwolę sobie zaglądać na Wasz wątek, tyle tu ciepła, nawet te straty materialne są tak przedstawione, że nie sposób się przy tym nie uśmiechnąć.
Wycałuj proszę ode mnie słodkiego miszczunia Kropeczka.
Ps. ja też mam Kropka, na tymczasie, ale mój Kropek to bardzo grzeczny koteczek, mam nadzieję, że nie dowie się nigdy, co wyprawia jego imiennik
katarzyna1207 pisze::mrgreen:No i wyjaśniło się, o co chodziło z tym odkurzaczem...
KTOŚ zapakował mi do rury od odkurzacza trzy myszki, jedną piłeczkę i dwie zakrętki po lekach ....

Fajnie wchodzilo ale wyjsc nie chicalo. Ciekawe ile myszek i innych zabawek znajde przy przeprowadce... Gibutkowa pisze:Ciekawe czy kropek już wie że ma nowego ucznia do wyszkolenia![]()

katarzyna1207 pisze:Gibutkowa pisze:Ciekawe czy kropek już wie że ma nowego ucznia do wyszkolenia![]()
Edyta, nie dobijaj leżącego...
telewizor mi nie działa od wczoraj ... aż boję się myśleć ...
Popadam w paranoję że to też sprawka WiadomoKogo...?
SecretFire pisze:U nas on sie nazywy "ten kogo imie sie nie wymawia"Telewizor po prostu stary byl... (moze)
Nie wiem co mu dolega ... telewizorowi, bo co dolega TemuCoWiadomoKto, to wiemy ... katarzyna1207 pisze:SecretFire pisze:U nas on sie nazywy "ten kogo imie sie nie wymawia"Telewizor po prostu stary byl... (moze)
Nie był stary.... ale może chciałam nowszy...? I KTOŚ znowu musiał mi to uświadomić....
Nie wiem co mu dolega ... telewizorowi, bo co dolega TemuCoWiadomoKto, to wiemy ...
mar9 pisze:no widzisz, Kropuś Ci musiał uswiadomić, że przydałby Wam się nowy telewizor, napatrzył się na reklamy w TV![]()
![]()
TenKtóregoImieniaSięNieWymawia lub Sami-Wiecie-Kto
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], stara panna i 23 gości