Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 10, 2011 19:13 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Spoko...

Mowilem, ze 109535160 Duzej wystarczy.
Na jakis czas, rzecz jasna.

Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw lut 10, 2011 20:24 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Moja Duża mówi, że koty są bezcenne.
Poldek
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Czw lut 10, 2011 20:27 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Killatha pisze:Moja Duża mówi, że koty są bezcenne.
Poldek

I ma racje.
Duza od Ptacha tez o tym wie :twisted:

M.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Czw lut 10, 2011 20:30 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Duża liczba. Duża Ptacha lubi duże liczby?
skotfundowany Badyl
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Czw lut 10, 2011 20:51 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

caldien pisze:Duża liczba. Duża Ptacha lubi duże liczby?
skotfundowany Badyl

Mysle, ze Duza od Ptacha nie zwraca
uwagi na takie drobiazgi.

Mru

Dorota

Post » Czw lut 10, 2011 22:56 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Nie -HIK - rozu-HIK-miem... Ale ważne, że - HIK - Ptachu cały!
Mam -HIK- czkawkę :oops:
Badyl -HIK-
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Post » Czw lut 10, 2011 23:00 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

caldien pisze:Nie -HIK - rozu-HIK-miem... Ale ważne, że - HIK - Ptachu cały!
Badyl -HIK-

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dorota

Post » Pt lut 11, 2011 0:14 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Dorota pisze:
caldien pisze:Nie -HIK - rozu-HIK-miem... Ale ważne, że - HIK - Ptachu cały!
Badyl -HIK-

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Badylku, czkawka jest nieprzyjemna i nie ma się z czego śmiać.
Fasolka, jak zwykle zawiedziona mięsną kolacją
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt lut 11, 2011 0:32 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Dziękuję Fasolko! Nie wiem czy to Mru taki niedobry czy jego Duża, ale z kota się śmiać, i to za czkawkę?
Przykro mi :oops:
Malarz już poszedł a moja Duża ciągle mi pokoju z MOIMI kapanami nie otworzyła! Siedziałem pod drzwiami i krzyczałem do niej, ale ona albo nierozumna albo też niedobra :evil:
Dzisiaj był zły dzień dla kotów. Przynajmniej czkawka mi przeszła. A to też przez złą Dużą, wystraszyła mnie!
zdegustowany Badyl
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Pt lut 11, 2011 5:44 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

caldien pisze:Dziękuję Fasolko! Nie wiem czy to Mru taki niedobry czy jego Duża, ale z kota się śmiać, i to za czkawkę?
Przykro mi :oops:
Malarz już poszedł a moja Duża ciągle mi pokoju z MOIMI kapanami nie otworzyła! Siedziałem pod drzwiami i krzyczałem do niej, ale ona albo nierozumna albo też niedobra :evil:
Dzisiaj był zły dzień dla kotów. Przynajmniej czkawka mi przeszła. A to też przez złą Dużą, wystraszyła mnie!
zdegustowany Badyl

Cześć Badylku! Dobrze, że malarz poszedł i że czkawka przeszła, moja duża mówi, że straszenie to stary sposób, ale jak Florka ma czkawkę - bo Florka miewa czkawki - duża wcale Jej nie straszy, tylko przytula i Florce przechodzi. Florka bardzo lubi się przytulać.
Fasolka wczesnoporanna
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt lut 11, 2011 7:50 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

iwcia pisze:Mru uważaj na siebie,
Duża specjalnie tą kuchenkę tak blisko postawiła
a teraz próbuje cię spalić.

Ja się dziś ukrywam, Duża się wścieka.
Sama jest sobie winna, po co zostawiała aparat na fotelu
takie rzeczy chowa się od razu w pokrowiec.
Ciekawe czy aparat przeżyje zalanie?
Ptachu

Zabiję go, jeśli nie dam rady uratować mojego aparatu zamorduję go z zimną krwią :evil: :evil: :evil:
Duża
p.s. ściana po codziennym pryskaniu vitoparem przestała śmierdzieć, za to plama jest intensywniej żółta, wygląda jakby ktoś siedzący na fotelu zwymiotował na ścianę :evil:

Czy Ptachu żyje :?: :!: Ściana to betka w porównaniu z aparatem. Aparat działa? pozdrowienia
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt lut 11, 2011 9:00 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Ptachu jeszcze żyje :twisted: .
Aparat się suszy, jak nie będzie działał to Ptachu nie będzie żył, to moje narzędzie niezbędne w szukaniu nowych domów kotom, jak mam niby szukać domów jak zdjęć kotów nie będę miała?
Wczoraj i dziś w nocy było sucho, tfu, tfu, chyba leki zaczęły działać, no i znów musieliśmy wrócić do urinary hardkora.

Duża

p.s. Duża od Mru, łapówka mówimy stanowcze nie, o!
Ale jakbyś się pozbywała stołu z kuchni to mogę zmienić zdanie :mrgreen: :wink:
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pt lut 11, 2011 9:08 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Stol kuchenny jest wlasnoscia Mru :lol:

Dorota

Post » Pt lut 11, 2011 9:10 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Dorota pisze:Stol kuchenny jest wlasnoscia Mru :lol:

Da radę i Mru przygarnąć :lol:
Ptachu by się ucieszył
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pt lut 11, 2011 9:12 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Killatha pisze:Moja Duża mówi, że koty są bezcenne.
Poldek

Nawet się z tym zgodzę, choć to Duża mówi
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

[poprzednia][następna]