Moderator: Estraven

Ellencia pisze:kinga w. pisze:Ellencia pisze:kinga w. pisze:Czeeeść. Monika, wyczytałam że jeśli oznaczyć swoją skrzynkę i ew. drzwi (wycieraczka) że nie życzymy sobie druków bezadresowych
<ciach>
ja tak zrobiłam-nalepiłam sobie na skrzynce'prosimy nie wrzucać reklam'.Jakiś przedsiębiorczy sobie z tym poradził-zerwał naklejkę i wrzucił reklamy
Napisałam markerem - nie zerwie.![]()
Też tak zrobię
Monika pisze:Mam naklejke i nicdalej skrzynka robi za smietnik. Na poczcie juz sie skarzylam na pismie. I nic. Mam skladac skarde na kazdego autora ulotki? wrrrr

kinga w. pisze:Adresiki i namiary masz...
Hannah12 pisze:Witam. Nie doczytam - tradycyjnie już, ale Saphirka super, ten nochalek w połowie różowy do zacałowania.
Myślałam że zejdę z zachwytu. Niby strofowałam koteczki, ale w myślach tańczyło tylko "jeszcze, jeszcze".
kinga w. pisze:Wróciła Włóka Naczelna!Saphirka jest cudniasta... A my mieliśmy przed chwilą gości - dwie panie wpadły po gorsecik. Pięciokot się wykazał.
Myślałam że zejdę z zachwytu. Niby strofowałam koteczki, ale w myślach tańczyło tylko "jeszcze, jeszcze".
kalair pisze:
Czemu yyy....Włóka?![]()
![]()

kalair pisze:kinga w. pisze:Spokojnie. Zostawialiśmy same 3 maluchy na kilka godzin W porywach do 10. Jak Rajmund leciał do pracy a ja do KRK. Kwestia zabezpieczenia domu. Inna sprawa że jakoś tak wychodziło że kotkom nic się nie działo a straty były w naszych rzeczach. Do dziś szukam następnej ramoneski.
![]()
![]()
Niestety taka mała gadzina wszędzie wlezie. Nie sposób zabezpieczyć każdego otworu,zwłaszcza,że dorosłe sobie radzą z zabezpieczeniami![]()
Boję się, że coś się zwali na małą=kolumna np., że gdzieś coś znajdzie i zje..A qrka, nie miała baba kłopotu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości