ale napisales ż ż takie oczywiste nie jest, niektorym czasem zdarza sie zapomniec jak sie to pisze sama mialam w pracy niedawno takie chwilowe "zacmienie"
ty akurat w dosc prostym wyrazie zrobiles blad, ja generalnie bledow nie robie (czasami w trudniejszych wyrazach), ale zapewniam cie, ze jakby mi przyszlo slynne dyktando napisac, te ogolnopolskie, to bym oblala Ale z drugiej strrony patrzac nie musimy byc mistrzami ortografii, no nie?
no niestety, czasem sie zdarza.... Mam nadzieje, ze Cie nie urazilam, buborku drogi ta uwaga... Nie mialam takiego zamiaru, a niestety takie oczywiste bledy strasznie kola mnie w oczy... A jestem osoba bezposrednia, mowie, co mysle... Bron boze od nikogo nie oczekuje, zeby byl mistrzem ortografii, bo sama tez nie jestem.
Witajcie wieczorową porą Mam nadzieje że tym razem obejdzie sie bez byków tak więc : Od mniej więcej tygodnia obserwowałem niewielkie podrażnione miejsce na Kropusiowym pysiu ale ponieważ wczoraj zauważyłem w tym temacie tendencję wzrostową zachciało mi sie posmarować owo miejsce stosowaną wcześniej maścią . Niestety nakrapiana panna na sam widok tubki wściekła sie dość poważnie rozdrapując mi dłoń na sporym kawałku lecz mimo wszystko nie uniknęła upaćkania niespecjalnie pachnącym specyfikiem . Po powrocie z pracy okazało sie że Kropusia znów jest kochaną kręcącą ósemki wokół nóg pannicą która zapomniała o porannych stresujących przeżyciach . Dorcia jeśliby nie liczyć jej wilczego apetytu spisuje sie w zasadzie bez zarzutu