Moderator: Estraven

kinga w. pisze:Widzisz... On twierdzi że szczupli maja lżej...Coś w tym jest. Poza tym jakaś równowaga być musi - mamy świetną średnią wagi!
Tyzma pisze:chudy, czy mańkowaty niema znaczenia w życiu. O ja i tak jestem zła dzisiaj bo mi Glaki pół śmietnika przyniósł na pościel i pranie musiałam odprawić - a to ostatnie dni mojego lenistwa bo od poniedziałku pewnie do pracy. Zapomniałam wieczorem worka wyjąć, a pomimo, że mam kosz z klapką to jak śmieci są po brzeg to sobie wyciąga

kinga w. pisze:Tyzma, ja wiem że to bez znaczenia. Tylko się z tego nabijamy, ale nie ma wpływu na funkcjonowanie związku - poznaliśmy się w aktualnych gabarytach i takimi sie akceptujemy. Moje zapędy redukcyjne to kwestia głównie zdrowia. I ładowności motocykla - większość ma do 120kg.![]()
O, tak, Kalair! Koniecznie! Już to widzę.
kalair pisze::lol:![]()
![]()
Dziewczyny, mam fryteczki na kolację. Pieką sięw piekarniku.
Kinga-wybacz
! Ja zeżarłam pyszny serek z rzodkiewką i szczypiorkiem na papryce zamiast chleba. PYCHA! 
kinga w. pisze:Bożena!! Ja zeżarłam pyszny serek z rzodkiewką i szczypiorkiem na papryce zamiast chleba. PYCHA!
![]()
Tyzma! Bo kotek głodny musiał być. Resztek jakichś szukał, biedaczek...

Tyzma pisze:kalair pisze::lol:![]()
![]()
Dziewczyny, mam fryteczki na kolację. Pieką sięw piekarniku.
Kinga-wybacz
a ja z mojej deprechy zamówiłam pizze giganta
Tyzma pisze:Czarne, zjadł z brzegu to mu usłużnie wszystkie wygrzebałam - bo jak mówiłam ja nie mogę na niego krzyczeći to mnie frustruje

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości