BANDA KULAWEGO III- GŁOSUJEMY W KRAKVECIE NA KOTY PANI ALI

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 23, 2007 12:41

zosia&ziemowit pisze:Odwiedzamy szczypiory w ich wąteczku :D
Obrazek

ale sliczota,,,
Obrazek Obrazek

ania_

Od: Sob kwi 14, 2007 14:22

Post » Nie wrz 23, 2007 13:26

ania_ pisze:
zosia&ziemowit pisze:Odwiedzamy szczypiory w ich wąteczku :D
Obrazek

ale sliczota,,,
No, wygląda jak prawdziwy kot :D
I to nie żarty tylko ona i Sowa wyglądają jak koty. Reszta taka ni to, ni sio. :roll:
Przekażę Cykoni zachwyty bo w szylkreciach tylko Aucią się zachwycano :(

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Nie wrz 23, 2007 13:34

zosia&ziemowit pisze: w szylkreciach tylko Aucią się zachwycano :(

Nieprawda! obie są cudne! Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie wrz 23, 2007 14:36

kalair pisze:
zosia&ziemowit pisze: w szylkreciach tylko Aucią się zachwycano :(

Nieprawda! obie są cudne! Obrazek

Właśnie!!!! Obrazek
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Nie wrz 23, 2007 14:50

Zapraszam do wątku Zarazków na Kociarni :D

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2499206#2499206

teraz tylko czekamy na fotki od Iwci.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie wrz 23, 2007 16:28

...bry, albo i nie, bom w pracy :evil:
I właśnie sobie uświadomiłam, że B. K. wystepuje bezpyszczkowo 8O
Może by parę fotek, droga :twisted: Femciu, hę?

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Nie wrz 23, 2007 16:43

Bungo pisze:...bry, albo i nie, bom w pracy :evil:
I właśnie sobie uświadomiłam, że B. K. wystepuje bezpyszczkowo 8O
Może by parę fotek, droga :twisted: Femciu, hę?

strasznie spostrzegawcza jesteś :D zajmę się tym. Ostatnio moje stadko fociła Iwcia,to ją poproszę, żeby wstawiła :)

cóś mi się popitoliło. Iwcia fociła tylko Zarazki, mojej bandy nie. Więc na razie doopsko blade. Ale pomyślę o fotach
Obrazek

Femka

Post » Nie wrz 23, 2007 18:59

Korzystam z niepozwolenia Femki do zaśmiecania Jej wątku. Mam pytanie-prośbę właściwie do Zosi (chyba, bo tego też nie jestem pewna): rzecz w tym, że w tygodniu byłam przelotem "po ogień" u koleżanki , która akurat miała włączone to forum. I widziałam tam link do strony z wesołymi zdjęciami kotów. I teraz nie mogę tego znależć - nie wiem w którym to było wątku - wydaje mi się tylko, że wkleiła go Zosia&Ziemowit w swoim poście - ale tak na 100% też nie jestem pewna. To było m.innymi zdjęcie kota od dołu - śpiącego na szklanym blacie - fajnie pokazywało układ kończyn. Chciałabym to teraz na spokojnie obejrzeć, ale jak znależć??? W opcji 'szukaj' - próbuję właśnie przebić się przez wszystkie posty Zosi. A jeśli to nie ona ten link podała?
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie .... bardzo prosimy o kontakt.

YBenni

Od: Nie maja 20, 2007 22:04

Post » Nie wrz 23, 2007 19:09

Marcelibu pisze:
Femka pisze:
zosia&ziemowit pisze:
Femka pisze:
zosia&ziemowit pisze:Dzień Dobry :D :D :D :D
Słonko świeci :D w Porcie weneckim olbrzymie fale :D :D

A co Ty, Zosiu, robisz w Wenecji??????? 8O
Ja nic :lol: Moja druga połowa robi tam zdjęcia :D Obrazek
Tylko,że ten port jest w Chanii :)

:oops:
na geografii w szkole grałam w państwa i miasta
błędy młodości :crying:

Ale przecież Z. był w Grecji 8O 8) ...
W Chanii na Krecie, w Grecji - stary wenecki port tu jest, piekny... to nadbrzeze, ktore wrzucila Zosia - jest niskie i przy duzej fali zalewa stoliki w knajpkach

Dzis byla bardzo duza fala... setki ludzi robily zdjecia ale tylko ja z samego nadbrzeza :D
trafilem balwanka wiekszego od siebie - tuz przd tym, jak mi spadla ta woda na leb :lol:

za to mialem z tylu fanklub - kibicowali mi ludzie, potem dostalem kawe i cos do wytarcia sie :lol:
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Od: Wto wrz 07, 2004 19:06

Post » Nie wrz 23, 2007 19:11

a w ogole to dziendoberek :D

Benni pisze: To było m.innymi zdjęcie kota od dołu - śpiącego na szklanym blacie - fajnie pokazywało układ kończyn.
nie pamietam, zebym takie robil :?
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Od: Wto wrz 07, 2004 19:06

Post » Nie wrz 23, 2007 19:47

Benni pisze:Korzystam z niepozwolenia Femki do zaśmiecania Jej wątku. Mam pytanie-prośbę właściwie do Zosi (chyba, bo tego też nie jestem pewna): rzecz w tym, że w tygodniu byłam przelotem "po ogień" u koleżanki , która akurat miała włączone to forum. I widziałam tam link do strony z wesołymi zdjęciami kotów. I teraz nie mogę tego znależć - nie wiem w którym to było wątku - wydaje mi się tylko, że wkleiła go Zosia&Ziemowit w swoim poście - ale tak na 100% też nie jestem pewna. To było m.innymi zdjęcie kota od dołu - śpiącego na szklanym blacie - fajnie pokazywało układ kończyn. Chciałabym to teraz na spokojnie obejrzeć, ale jak znależć??? W opcji 'szukaj' - próbuję właśnie przebić się przez wszystkie posty Zosi. A jeśli to nie ona ten link podała?

a nie chodzi przypadkiem o fotki kotów w Zosi podpisie?
Obrazek

Femka

Post » Nie wrz 23, 2007 19:48

ziemowit pisze:a w ogole to dziendoberek :D

Benni pisze: To było m.innymi zdjęcie kota od dołu - śpiącego na szklanym blacie - fajnie pokazywało układ kończyn.

dzieńdoberek, Ziemowit. Witaj z wielkiego świata :D
te fotki pokażesz tutaj, czy tylko jak lizak przez szybę? :twisted:
Obrazek

Femka

Post » Nie wrz 23, 2007 19:54

Benni pisze:Korzystam z niepozwolenia Femki do zaśmiecania Jej wątku. Mam pytanie-prośbę właściwie do Zosi (chyba, bo tego też nie jestem pewna): rzecz w tym, że w tygodniu byłam przelotem "po ogień" u koleżanki , która akurat miała włączone to forum. I widziałam tam link do strony z wesołymi zdjęciami kotów. I teraz nie mogę tego znależć - nie wiem w którym to było wątku - wydaje mi się tylko, że wkleiła go Zosia&Ziemowit w swoim poście - ale tak na 100% też nie jestem pewna. To było m.innymi zdjęcie kota od dołu - śpiącego na szklanym blacie - fajnie pokazywało układ kończyn. Chciałabym to teraz na spokojnie obejrzeć, ale jak znależć??? W opcji 'szukaj' - próbuję właśnie przebić się przez wszystkie posty Zosi. A jeśli to nie ona ten link podała?

Benni - to było na KŁ "Śmiech i humor ponad wszystko cz.II". Postaram się zalinkowac, ale za chwilę, bo ja tak nie umiem, że takie czary-mary robić
Edit: literówki oczywiście. To wszystko przez te cholernie długie pazury :roll: . Jutro obcinka :!:
Ostatnio edytowano Nie wrz 23, 2007 20:08 przez Marcelibu, łącznie edytowano 1 raz
Marcelibu

Post » Nie wrz 23, 2007 19:56

Femka pisze:
ziemowit pisze:a w ogole to dziendoberek :D

dzieńdoberek, Ziemowit. Witaj z wielkiego świata :D
te fotki pokażesz tutaj, czy tylko jak lizak przez szybę? :twisted:

Obrazek
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Nie wrz 23, 2007 20:06

Chyba o to chodzi - ostatni post :arrow: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=30 ... highlight=
Marcelibu

[poprzednia][następna]