Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:No mam .I sama nie wiem co mam robic . Wyc i warczeć z wściekłosci ?
![]()
A jakiego nygusa mam to głowa mała . Nawet nie wiem , co mam w szafach . Jak wyciągnęłam ciuchy to łążę na około i na zmiane . Wiosenna to tylko kurtke wyprałam , butów nawet nie wyciągnęłam .
Janeczko , Gacuche zjada raczysko , chłoniak. I to widac coraz bardziej . Schudła , ma kłopoty z chodzeniem , węzły chłonne pod szczęką jej wywala i wtedy jest problem z jedzeniem . Guzki się rozsiały wszedzie a USG nie mozna było zrobić , bo ma brzuszku miała wrzód , który pekł . Teraz jej sie podobny przy sutku robi ,pewnie ma tez duzo tego w środku , znowu do weta musimy . Pisna więcej spi . A ja wiem , że dzień rozstania się zbliża . Bo leki też juz ledwo daja radę .
barbarados pisze:Kochane dziękuje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jakoś tak ... ale czasem nie ma wyjścia . Odprowadzenia futrzaka jest wpisane w kontrakt . Tak to juz jest bez sensu .
A tak trochę weselej . W pracy wycinali pisanki z tektury . Pytanie kolegi do wycinającej koleżanki : A dlaczego on ma trzy jajka a ja dwa ?!?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 1142 gości