klaudiafj pisze:Wrzucaj zdjęcia kotków i widoczków z Irlandii cio
O, i ja się przyłączam do prośby

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Wrzucaj zdjęcia kotków i widoczków z Irlandii cio
KatS pisze:kalair pisze:Oj, pudełka dla kotków to bajka! Ale widzę, że sobie bąble radzą!
To takie gratisy od Zooplusa... co tam jedzenie, co tam zabawki - grunt, że przysyłają je w pudełkach
klaudiafj pisze:Czekam aż mi przyznasz rację całe forum mi świadkiem iż ją miałam![]()
Koteczki ach cuda wy nasze![]()
![]()
I tak bliziutko - maleństwo jest słodziutkie. Proporcje na zdjęciach małych kotów w stosunku do dużych są zazwyczaj jakieś zachwiane - też tak miałam, że mała Tosia była prawie tak duża jak duże
Wrzucaj zdjęcia kotków i widoczków z Irlandii cio
edit: koty nie muszą się lizać i spać razem - Tosia nawet by tego nie chciała, żeby duże ją lizało - Tosia od początku była indywidualistką i na siłę pokazywała że jest też taka duża! Moje koty sie nie tulą i nie liżą - dziwnie by to wyglądało
Aia pisze:klaudiafj pisze:Wrzucaj zdjęcia kotków i widoczków z Irlandii cio
O, i ja się przyłączam do prośbyI jak możesz i masz chęci opowiadaj
Ty$ka pisze:O proszę, ależ u Was cudownie zaczyna być
Widać, że powoli dziewczyny zaczynają się lubić! A ja dzisiaj mam kryzys i zastanawiam się nad rezygnacją z adopcji... a potem widzę takie zdjecia... i mam jeszcze większy mętlik
KatS pisze:Aia pisze:klaudiafj pisze:Wrzucaj zdjęcia kotków i widoczków z Irlandii cio
O, i ja się przyłączam do prośbyI jak możesz i masz chęci opowiadaj
Ja lubię dużo gadać, więc ostrożnie z takimi prosbamiMiałam kiedys bloga, gdzie pisałam o Irlandii i nie tylko, ale się zniechęciłam, bo nie chciało mi się strasznie pisać systematycznie i go skasowałam. Jak się zdecyduję na reaktywację to podam linka
![]()
Aia pisze:Fajnie, że Ciri je mięsko. Na zdrowie![]()
A u Stelli może jeszcze nie trafiłaś w takie, które lubi, bądź formę jego przyrządzenia
Gosiagosia pisze:Czytam i oglądam zdjęcia dziewczynek i bardzo się cieszę że tak fajnie się u Was porobiło. Koteczki już prawie razem![]()
Ale ta znikająca myszkato zagadka Stelli
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, haaszek, Jacex123, Marmotka i 25 gości