U mnie ten stres o pixiora jest spowodowany tym ze to jest zarazliwe. A jedyna droga jaka mogli zalapac to od matki... wiec jaka jest szansa ze 1 zlapal drugi nie? Ze ie potem od chorego nei zarazil... to potem siedzi w glowie taka matematyka procenty, statystyka :/
Ja mam 3 dziadkow 85+ i wiem ze predzej czy pozniej odejda. Ale bedzie mi przykro, smutno. Ale tego sie nie da porownac do tego jak traktujesz swoje zwierzatko. Ktorym sie opiekujesz, dbasz.... jest czlonkiem rodziny. WIele osob mowi - to przeciez tylko kot.... nie to byl czlonek naszej rodziny. Kawalek nas.
Sen o smierci... to wbrew pozoorom chyba dobry sen. O nawet sprawdzilam "jeżeli ty umarłeś/aś: długie i szczęśliwe życie"

Wg sennika sen o niemowleciu - urodzić je: otwierają się przed tobą nowe możliwości życiowe. - Mieszkanie?
W sny nie wierze poza 1 wyjatkiem. Jak sni mi sie moj zmarly dziadek. To zawsze spa specyficzne sny i zawsze cos oznaczaja. Jak krotko po slubie moj M. stracil prace... zostalismy zyc tylko z mojej wyplaty... na krotko przed tym moj dzaidek mi sie snil i mowil - nie martw sie wszystko bedzie dobrze... i po ponad roku burzliwym z praca, ze raz praca byla raz jej nie bylo, szukania swojego miejsca przez meza.... jest dobrze

Siedze w mieszkaniu, pracuje przywiezli czesc mebli. Jeszcze dzis ma mebloscianka dojechac i krzesla do kuchni. Zamowilam firanke do duzego.
Patrze jeszcze za zaslnami. Marza mis ie takie zaciemniajace. Tym bardziej ze tu niestety mam naprzeciwko bloki.
A Pixior dostaje dziennie paste witminowa