Zdjecia z szafy świetne, u nas im wyżej tym lepiej

Kupilismy mowe meble do salonu i polke przywiesiliśmy nad tv. I mamy problem, bo jak nasz kuń czarno biały skoczy na nią to sie ugina ( obciążenie 5kg )

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Czesc
Usiluje cos robic,ale poza plackami nic mi nie wyszlo hyhy
klaudiafj pisze:Placki mniam nie jadłam juz kilka miesięcy. Jutro zrobię zatem z cukinii
anulka111 pisze:Mnie napadlo dzis na placki,chodzily za mna juz dluzszy czas:)
Niestety musze papierkowac a to oznacza,ze zamiast papierkowac to sprzatalam,gotowalam itd.
Dopiero teraz papierkuje- jutro cudny dzien- mialam na noc jechac do pracy ,ale ostatecznie chyba nie bede musiala,a wg planu mam jutro do 11.45- szok hyhy
Moli25 pisze:Cześć Bożenka
![]()
Zdjecia z szafy świetne, u nas im wyżej tym lepiej![]()
Kupilismy mowe meble do salonu i polke przywiesiliśmy nad tv. I mamy problem, bo jak nasz kuń czarno biały skoczy na nią to sie ugina ( obciążenie 5kg )wiec stoi tam śpieczka i biega Molka = 5,800 kg
klaudiafj pisze:HejNatchniona przez Anię i Dorotkę też robię placki, z cukinii
A potem lecę do ZPAFu, dziś wyjątkowo awaryjnie mamy zajęcia u koleżanki w domu. Musze kupić coś słodkiego, żeby tak z pustymi rękami nie iść, bo tego nie lubię i coś kotkowi, bo mają pana samca w domu
anulka111 pisze:W piatki koncze wczesnie - juz jestem w domu.
Porobilam przelewy-smutne jak szybko ucieka kasa z konta.![]()
Zrobilam zupe grzybowa - mialam prawdziwkisa w zupie
![]()
Ten weekend mam luzny- od nastepnego dwa tyg mam straszne![]()
Nie mam pojecia co robic,czy sprzatac,czy leciec na dzialke- najchetniej bym sie polozyla i przespala dwa dni.
Mam papierki do ogarniecia ,ale w ilosci sensownej![]()
Dziwnie mi,ze mam luzny weekend-odzwyczailam sie![]()
Koty w szoku,ze juz jestem- balkonowaly chwile i teraz parapeting urzadzily.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 144 gości