Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Wiedzą że to tylko etap przejściowy i małe kiedyś odejdzie a one zostaną.
ale wolą na wszelki wypadek okazywać niezadowolenie , żebym czasem nie chciała małego zostawić
O to to właśnie

Moderator: Estraven
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Wiedzą że to tylko etap przejściowy i małe kiedyś odejdzie a one zostaną.
ale wolą na wszelki wypadek okazywać niezadowolenie , żebym czasem nie chciała małego zostawić
O to to właśnie
klaudiafj pisze:Hej Mireczko![]()
Ładnie wyglądają przy miskach Tofik i Rudzia ;p hehe A Fuksik to już mały kotek ojoj a dopiero co nie umiał chodzić pisałaś, a teraz już biegaRudzia przy zabawie nononooooo Pani Hrabina może polubi Fuksika
Czasem jest tak, że ta osoba, która najbardziej zdawać by się mogło nie lubi Cię, tak naprawdę otacza Cię opieką, ale nie umie lub nie chce tego pokazać wprost
klaudiafj pisze:Hej, piękna alejkajest na co popatrzeć!!! A drzewa tez masz?
Miraclle pisze:Witaj Mireczko![]()
![]()
![]()
![]()
Fuksik rozrabiakachyba boi się Rudzi, bo na fotce zrobił takie wielkie przerażone oczka
![]()
Fuksiku nic nie bój Pezesowa jest fajna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i ten cudny ogród![]()
![]()
![]()
mir.ka pisze:klaudiafj pisze:Hej, piękna alejkajest na co popatrzeć!!! A drzewa tez masz?
chodzi Ci o owocowe? to mam gruszę i jabłoń, na ozdobne nie mam miejsca![]()
choc mam taki mały kawałek przed płotem , który mogę uzytkować za cichą zgodą UM, bo nie mogę odkupići mam tam dwie choinki i jarzębinę przywiezioną z Beskidów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Paula05, Silverblue i 691 gości