Aczkolwiek Bialas kilo schudla... Gorzej, ze dalej traci na wadze mimo dokarmiania.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Widocznie Menel zna opowieści Kubusia Puchatka. Wleźć jakoś wlazł, ale zaklinował się przy wyjściu. Jeszcze moment i musiałabym budkę rozwalać.
Niestety, to nie prawda, że jak głowa kocia wejdzie to i cały kot też.
Femka pisze:Menel odkrył nową miejscówkę, w której przebywa w cieplejsze dni. Miejscówką tą jest budka dla gości. Próby wyperswadowania mu korzystania z tego lokalu okazały się daremne. Niestety, jego wchodzenie tam grozi ciężkimi traumatycznymi przeżyciami, ponieważ otwór wejściowy do budki zrobiony został pod wymiar kotków (w tym także dużych). Skutkiem tego przy próbie opuszczenia budki, jakieś 2-3 metry Menel ciągnie ją za sobą nie mogąc uwolnić brzucha. Pikanterii dodaje fakt, iż ze względu na częste ostatnio wiatry, budka obciążona została solidnym kawałkiem pniaka. Zauważony przez służby incydent skutkuje tym, że owe służby po powrocie do siedziby muszą chować miseczkę z chrupkami i ponownie wstawiać ją, gdy Menel odbędzie już ostatni w ciągu dnia spacerek.
Gretta pisze:Femka pisze:Menel odkrył nową miejscówkę, w której przebywa w cieplejsze dni. Miejscówką tą jest budka dla gości. Próby wyperswadowania mu korzystania z tego lokalu okazały się daremne. Niestety, jego wchodzenie tam grozi ciężkimi traumatycznymi przeżyciami, ponieważ otwór wejściowy do budki zrobiony został pod wymiar kotków (w tym także dużych). Skutkiem tego przy próbie opuszczenia budki, jakieś 2-3 metry Menel ciągnie ją za sobą nie mogąc uwolnić brzucha. Pikanterii dodaje fakt, iż ze względu na częste ostatnio wiatry, budka obciążona została solidnym kawałkiem pniaka. Zauważony przez służby incydent skutkuje tym, że owe służby po powrocie do siedziby muszą chować miseczkę z chrupkami i ponownie wstawiać ją, gdy Menel odbędzie już ostatni w ciągu dnia spacerek.
To co Ty dajesz jeść temu kotku?
Femka pisze:Gretta, miałam na myśli wichury wiejące w ostatnim czasie.
Femka pisze:Taki na miau się dziwny zwyczaj przyjął, że krzywda ludzka to najlepszy powód do niepohamowanej radości![]()
Ty$ka pisze:Witamy się.
Widać, że masz wesoło, będziemy wpadać, by się pośmiać
Maryla pisze:Femka pisze:Taki na miau się dziwny zwyczaj przyjął, że krzywda ludzka to najlepszy powód do niepohamowanej radości![]()
jesli z korzyscia dla kotkuff to jak najbardziej uzasadniona
ps. na mnie zawsze mozesz liczyc![]()
Olat pisze:O przepraszam. Specjalnie przyszłam, żeby uprzedzić Tyskę, że w tym wątku "rzondzi" doskonale wytresowany pies-morederca, Neruś.
Koty, niestety, są przez służbę permanentnie zaniedbywane i głodzone
Dorota pisze:Ty$ka pisze:Witamy się.
Widać, że masz wesoło, będziemy wpadać, by się pośmiać
Ne, ne. To wąt czysto merytoryczny
Olat pisze:O przepraszam. Specjalnie przyszłam, żeby uprzedzić Tyskę, że w tym wątku "rzondzi" doskonale wytresowany pies-morederca, Neruś.
Koty, niestety, są przez służbę permanentnie zaniedbywane i głodzone
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google Adsense [Bot], puszatek i 433 gości