Zuzia i Pola po raz 27 ♥♥♥

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 13, 2015 12:14 Re: Zuzia i Pola po raz 27 ♥♥♥

Myszolandia pisze:
Ewa L. pisze:Ok więc kiedy go spełnisz ciotka ? :mrgreen:

Jo też przy skręcaniu testowałam :mrgreen:

:mrgreen: a to kwestia zgrania się ino :mrgreen:
Oooo i jak beleczki nadają się do pazurków ? mocny ten sznurek jest ? naostrzyłaś sobie solidnie pazurki ? :mrgreen:

I to jeszcze jak :ok:
Chcesz sprawdzić?
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto sty 13, 2015 12:16 Re: Zuzia i Pola po raz 27 ♥♥♥

Zuzia nabrała ochoty na testowanie drapaka i weszła na najwyższą platformę. :)
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto sty 13, 2015 12:43 Re: Zuzia i Pola po raz 27 ♥♥♥

Super :D
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Wto sty 13, 2015 12:49 Re: Zuzia i Pola po raz 27 ♥♥♥

Są fajne kuwety w zoo+ w promocyjnej cenie dla kotów kopaczy.

http://www.zooplus.pl/shop/zwierzeta/pr ... ota/332882
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto sty 13, 2015 12:53 Re: Zuzia i Pola po raz 27 ♥♥♥

U moich kopaczów,to kryta musiała być :D
Obrazek

aannee99

Post » Wto sty 13, 2015 13:02 Re: Zuzia i Pola po raz 27 ♥♥♥

Ewa L. pisze:Pola sprawdzająca czy dupencja dobrze leży :)

Obrazek

Ja to się zawsze u Ciebie uśmieję :D

Super, że drapaczek kupiłaś, jakoś dziwnie długo szedł, ale może robili na zamówienie ;) Cena bardzo dobra :) Widać, że przed Polą żaden szczegół się nie uchowie ;) :ryk:
Byłam wczoraj u Ciebie po 2 w nocy, ale bałam się pisać, bo może już po wpisie kładłaś się spać i nie chciałam budzić - jak masz powiadomienia to by pikały :)
Jeszcze napiszę zaraz, bo nie wiem jak dodać w jednym poście wszystko :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto sty 13, 2015 13:05 Re: Zuzia i Pola po raz 27 ♥♥♥

Ja wyłączam wifi w telefonie na noc,bo budziły mnie właśnie :mrgreen:
Obrazek

aannee99

Post » Wto sty 13, 2015 13:08 Re: Zuzia i Pola po raz 27 ♥♥♥

Ewa L. pisze:Zuzia.

Obrazek

Kochany Skarbeczek, no aż trudno mi uwierzyć, że to nie mój Maciuś <3 Nawet ten ogon taki pręgowany mają identyczny :) On też był powściągliwy i taki - niektórzy by mogli powiedzieć - powolny - ale on też miał na wszystko swój czas i nie był "w gorącej wodzie kąpany" :) A powolny to nie był na pewno i wkurzało mnie to jak ktoś tak mówił, albo gadał, że widać że on już jest stary. Maciuś miał większy rozum niż niektórzy ludzie. I go okazywał tym że nie leciał z wywalonym jęzorem od razu na wszystko i wszystkich. Za to w polowaniu był błyskawiczny i bezbłędny. Potrafił patrzeć w jedną stronę a łapką tak szybko machnąć drugą, że nawet ja nie widziałam kiedy on złapał małą nitkę. Był mistrzem! :)

klaudiafj

Post » Wto sty 13, 2015 13:09 Re: Zuzia i Pola po raz 27 ♥♥♥

aannee99 pisze:Ja wyłączam wifi w telefonie na noc,bo budziły mnie właśnie :mrgreen:

No właśnie, dlatego po nocach czasem siedzę, a nie piszę, co byście mi rano nie wygadały podkrążonych oczu ;p

klaudiafj

Post » Wto sty 13, 2015 13:11 Re: Zuzia i Pola po raz 27 ♥♥♥

ale na FB,tak? :D
Obrazek

aannee99

Post » Wto sty 13, 2015 13:22 Re: Zuzia i Pola po raz 27 ♥♥♥

Na miau :)

A co do kuwety to własnie u mnie ona stoi :D I koty muszą wysoko podskakiwać, żeby z niej wyskoczyć. W łapcie, w te podusie biorą żwirek i chop - wyskakują z kuwety rozsypując żwir na wszystkie strony niczym te urodzinowe ustrojstwo (zapomniałam nazwy ;) Ale mam teraz jedną kuwetę, a wcześniej miałam dwie małe - moim panną wystarcza w sam raz :)

klaudiafj

Post » Wto sty 13, 2015 13:27 Re: Zuzia i Pola po raz 27 ♥♥♥

Klaudia - możesz pisać do woli bo ja nie korzystam z netu w telefonie. Wprawdzie mam w domu ruter i mogę łapać na telefon przez wifi i łapię ale nie piszę bo dla mnie za małe literki. Korzystam za to z laptopa ale ten na który przychodzą powiadomienia na pocztę mam wyłączony bo to starowinek jest i dobrego kopa na rozruch potrzebuje a ten na którym za zwyczaj pisze tez laptop po zamknięciu milknie. Tak więc pisz do woli bo mnie i tak nie obudzisz. :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto sty 13, 2015 13:33 Re: Zuzia i Pola po raz 27 ♥♥♥

Hmm,da się tak ustawić powiadomienia żeby na telefonie mi 'pikało',że w zaznaczonym wątku ktoś napisał? :)
Obrazek

aannee99

Post » Wto sty 13, 2015 13:34 Re: Zuzia i Pola po raz 27 ♥♥♥

klaudiafj pisze:
Ewa L. pisze:Zuzia.

Obrazek

Kochany Skarbeczek, no aż trudno mi uwierzyć, że to nie mój Maciuś <3 Nawet ten ogon taki pręgowany mają identyczny :) On też był powściągliwy i taki - niektórzy by mogli powiedzieć - powolny - ale on też miał na wszystko swój czas i nie był "w gorącej wodzie kąpany" :) A powolny to nie był na pewno i wkurzało mnie to jak ktoś tak mówił, albo gadał, że widać że on już jest stary. Maciuś miał większy rozum niż niektórzy ludzie. I go okazywał tym że nie leciał z wywalonym jęzorem od razu na wszystko i wszystkich. Za to w polowaniu był błyskawiczny i bezbłędny. Potrafił patrzeć w jedną stronę a łapką tak szybko machnąć drugą, że nawet ja nie widziałam kiedy on złapał małą nitkę. Był mistrzem! :)

Zuzia to moja pierwszokotna i od niej się wszystko zaczęło . Dlatego mam do niej taki sentyment i kocham ją ponad wszystko.
To już 8 letnia kotka więc z nienagannymi manierami i dystynkcją jak przystało na kocią damę. Ona nawet gdy biegnie to robi to z takim wdziękiem stawiając nózki jak panienka. Cudna przy tym jest.Bardzo uważa na zachowanie i nie robi nic co kotce nie przystoi gdy się ją obserwuje. Gdy wie że nikt nie patrzy to potrafi brykać i się bawic myszkami, piłeczkami i innymi zabawkami jak młode kocię.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto sty 13, 2015 13:36 Re: Zuzia i Pola po raz 27 ♥♥♥

aannee99 pisze:Hmm,da się tak ustawić powiadomienia żeby na telefonie mi 'pikało',że w zaznaczonym wątku ktoś napisał? :)

Nie wiem jak jest z telefonami ale na tym drugim kompie pikało mi jak przychodziło powiadomienie ale tylko wtedy gdy miałam pocztę otwarta a tak to nie pikało.
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]