♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ fotki s. 96

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 24, 2014 13:44 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

Nuri zaprzepaścił swoją szansę na bycie wypłoszem i tchórzem, po pół godziny był miziany i całowany :D Meli oczywiście też, koty zachwycone ciocią, Arielka zachwycona siostrą, mamy się wspaniale, kaca brak bo wypiłyśmy tylko butelkę wina ale jesteśmy już po dwóch kawach (ja w pracy właśnie piję trzecią) i potwornie się nie wyspałyśmy. Ale tematy nam się nie kończą :ryk:
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Pon lis 24, 2014 16:14 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

A będzie jeszcze gorzej. Ja latam po mieście i robię milion zdjęć.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Pon lis 24, 2014 16:16 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

MamaMeli pisze:Nuri zaprzepaścił swoją szansę na bycie wypłoszem i tchórzem, po pół godziny był miziany i całowany :D Meli oczywiście też, koty zachwycone ciocią, Arielka zachwycona siostrą, mamy się wspaniale, kaca brak bo wypiłyśmy tylko butelkę wina ale jesteśmy już po dwóch kawach (ja w pracy właśnie piję trzecią) i potwornie się nie wyspałyśmy. Ale tematy nam się nie kończą :ryk:

Zazdraszczam :1luvu:
Miałam farta poznać Was obie, zaświadczam Waszą fajność :D

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pon lis 24, 2014 16:17 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

ja siedzę w biurze i zaraz mam przerwę na obiad w której idę po mięcho dla kocistych bo miały wczoraj spust :D miłego łażenia <3
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Post » Pon lis 24, 2014 17:50 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

Wrocilam. Do domu trafilam, miasto obejrzalam. Zmecyona jestem jak nie wiem co :D
Lala dla Lany nabyta czyli yostane wpuszczona do domu. Madzik dzieki za te fajnosc :wink:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Pon lis 24, 2014 17:53 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

magdar77 pisze:Wrocilam. Do domu trafilam, miasto obejrzalam. Zmecyona jestem jak nie wiem co :D
Lala dla Lany nabyta czyli yostane wpuszczona do domu. Madzik dzieki za te fajnosc :wink:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: you're welcome :lol:

Spilett

Post » Pon lis 24, 2014 17:59 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

poka jakie foty zrobiłaś <3

ja jestem zmęczona jak nie wiem bardzo co, rano zapodałam dwie tabletki magnezu, teraz jedną z kofeiną i tauryną, chemia fuj fuj fuj ale po tej drugiej trochę ożyłam...

jak nie idziesz spać i dasz radę spojrzeć na Meli to możesz jej zdjąć kaftan bezpieczeństwa, będzie Cię kochać wieczną miłością :ryk:
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Pon lis 24, 2014 18:12 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

nie mam kabla a Ty wejscia PCIMC :(
Kubrak zdjety, mieso dane bo Nuri obiecywal w kuchni daj, bede cie kochal najbardziej na swiecie, no patrz, ocieram sie, wolam daaaaaaaaaaaaaaaaaaj.
Zjedli oboje, kochaja mnie :1luvu:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Pon lis 24, 2014 18:13 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

Nie pcimc tzlko zwyklego na karty, gadam od rzeczy :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Pon lis 24, 2014 18:14 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

haha :mrgreen: przekupne bestie :D mam już dla nich kawałek łopatki wołowej także jak przyjdę dostaną bo tego mięsa tam nie za wiele było.
Kochamy Cię Ciociu :1luvu:

Oczywiście że mam. Z przodu kompa pod touchpadem.
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Pon lis 24, 2014 18:15 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

magdar77 pisze:nie mam kabla a Ty wejscia PCIMC :(
Kubrak zdjety, mieso dane bo Nuri obiecywal w kuchni daj, bede cie kochal najbardziej na swiecie, no patrz, ocieram sie, wolam daaaaaaaaaaaaaaaaaaj.
Zjedli oboje, kochaja mnie :1luvu:

:D

Spilett

Post » Pon lis 24, 2014 18:20 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

MamaMeli pisze:haha :mrgreen: przekupne bestie :D mam już dla nich kawałek łopatki wołowej także jak przyjdę dostaną bo tego mięsa tam nie za wiele było.
Kochamy Cię Ciociu :1luvu:

Oczywiście że mam. Z przodu kompa pod touchpadem.

WisiaŁ na mojej nodze, ocieraŁ sie a jak zjadŁ to zwiaŁ :evil: . Faceci :roll: :mrgreen: O no widzisz, slepa sie robie na starosc.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Pon lis 24, 2014 18:21 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

Miranduś, zmień sobie klawiaturę na polską ;) to może być jedno z pytań na teście :ryk: o skrót klawiaturowy do zmiany języka klawiatury
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Pon lis 24, 2014 18:23 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

MamaMeli pisze:Miranduś, zmień sobie klawiaturę na polską ;) to może być jedno z pytań na teście :ryk: o skrót klawiaturowy do zmiany języka klawiatury

Ja wiem, ja wiem! Co wygrałam? :D

Spilett

Post » Pon lis 24, 2014 18:25 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

Spilett pisze:Miałam farta poznać Was obie, zaświadczam Waszą fajność :D

A czemu ja nie miałam tego farta? :evil:

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

[poprzednia][następna]