rysiowaasia pisze:Polska wygrała 4:0 (...)
Całkiem fajna reprezentacja nam się tworzy
Ano! Jeszcze będą z nich ludzie, a już naprawdę straciłam nadzieję

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
rysiowaasia pisze:Polska wygrała 4:0 (...)
Całkiem fajna reprezentacja nam się tworzy
tomciopaluch pisze:Ten Kubuś jest momentami rozbrajający.
Przyszedł do mnie, usiadł sobie obok, przytulił się główką i tak siedzi.
izka53 pisze:ja sobie kopaną odpuściłam już dawno, ogólnie ze sportu to najbardziej lubie sztafetę 4x100 i podnoszenie ciężarów![]()
tomciopaluch pisze:Na co masz ochotę? Nie wygłupiaj się nawet.
tomciopaluch pisze:To ja wygrałem, że taki Kubuś się napatoczył.
Cindy pisze:Przepraszam, ze przerwywam Wam ten sielankowy nastroj - ale moze tak wspolnymi silami zrobimy cos pozytecznego- prosze![]()
viewtopic.php?f=1&t=165978
Cindy pisze:Przepraszam, ze przerwywam Wam ten sielankowy nastroj - ale moze tak wspolnymi silami zrobimy cos pozytecznego- prosze![]()
tomciopaluch pisze:Mam dziś podły nastrój i nie chcę się wypowiadać.
rysiowaasia pisze: izka53 pisze:ja sobie kopaną odpuściłam już dawno, ogólnie ze sportu to najbardziej lubie sztafetę 4x100 i podnoszenie ciężarów![]()
Też uwielbiam lekkoatletykę, a jesli chodzi o podnoszenie ciężarów, to moje miasto/gmina ma się czym pochwalić: Marieta Gotfryd, Szymon Kołecki, Kasia Ostapska, Waldemar Ostapski ( trener reprezentacji kobiet)...I znam te osoby osobiście![]()
tomciopaluch pisze:Tam jest jasno napisane, że jej los jest nie pewny.
A więc patrząc się na koci świat strategicznie jest to marnotrawstwo pieniędzy.
Tekst jest nędzny, nie wiadomo od kogo i z jakiej przyczyny.
Obwinia się wszystkich o to jaki jest świat, lecz negatywnych aspektów naszych realiów jest ogrom i tyczą się nie tylko kociego świata.
Kwoty jakie muszą być wpakowane w jednego kota mogły by uratować wiele istnień.
Na dodatek ten kot nie wiadomo czy się z tego wygrzebie.
To mi bardziej brzmi jak zwykłe naciągactwo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 95 gości