Wszystkie koty jamnika Melona III- Leoś odkrywa ogona...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 26, 2013 23:19 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- głosujemy na OGON rok

Romuald wymiata!!!!Co za twarz!!!

AArczyk: Kacperek jest czarny i kudłaty.Ja zawsze chciałam czarne i kudłate!!!Mam białe.I kudłate.

Ewciak dziewczyna pisała, jak była na studiach, przedtem a nawet potem:)
Pisać lubię,ale droga do wydania tego...no i żeby pisać trzeba mieć czas.Wiele czasu, przeprowadzić wywiady, poszukiwania etc,etc.
Ja pracuję za wiele...

Neigh żyje! Jest zatem szansa ,że wróci.Żyje mimo mojej zupy, no,no... :mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Sob sty 26, 2013 23:33 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- głosujemy na OGON rok

wyróżnienie, przepraszam, zgapiłam się :D, bo ja tu pół nogą tylko...reszta stóp w II części...a wyróżnienie dla przypalonego ogonka Dalii - bo w domu podobny mam, więc przez sentyment no i powalający ogon oczywiście :D

marta-jolka

Od: Pt wrz 14, 2012 13:07

Post » Sob sty 26, 2013 23:36 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- głosujemy na OGON rok

kotkins pisze:Izka - a co u Ciebie z ogonami?
Żadnego nam nie pokazałaś!! :twisted:

Kotkinsie - Misi ogon jest wprawdzie imponujący jak na dachówkę, niemniej było przyczyn sporo :
mój chroniczny brak czasu na polowanie na ogony, Misi niechęć do prezentowania tej części ciała po świeżo przeżytym zapaleniu gruczołów okołoodbytowych / z rozlizaniem jednego gruczołu i raną na ogonie do żywego mięsa / , kłopoty z netem / komp odmówił współpracy dwa tyg temu, starutkiego lapka z trudem reanimowałam /.
Natomiast ogonek Gucia - jest taki jak Gucio , zwykły, bury , ani puchaty , ani długi , taki zwykły i przekochany. Ale to trzeba widzieć i dzis właśnie żałowałam , ze nie mam jak nakręcic mały filmik - TŻta cały dzień nie było, jak wrócił , to Guciasty nie wiedział co ze sobą zrobic, jednocześnie kulał sie po szafce w kuchni i wywalał brzucha, usiłował strzelać baranki i głaskał łapką - bez pazurów - po twarzy. Taka kwintesencja kociej miłości i tęsknoty

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Sob sty 26, 2013 23:41 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- głosujemy na OGON rok

Izka- w ogonie nie liczy się to czy on perski czy nie perski.Liczy się MORALE I SIŁA.
A mnie się dlugie, zwykłe jak mojego Felka podobają.

Fiona się pyta czy dostanie koronę.
I mówi,że lubi pomagać dzieciom i chciałaby ocalić lasy tropikalne.
Hmmm... :mrgreen:

kotkins

Post » Sob sty 26, 2013 23:46 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- głosujemy na OGON rok

To Kotkins korony Fionce jeszcze nie zrobił? Nie wręczył? Zaniedbanie straszne .....

marta-jolka

Od: Pt wrz 14, 2012 13:07

Post » Sob sty 26, 2013 23:48 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- głosujemy na OGON rok

kotkins pisze:
Fiona się pyta czy dostanie koronę.
I mówi,że lubi pomagać dzieciom i chciałaby ocalić lasy tropikalne.
Hmmm... :mrgreen:

Zapomniała o pokoju na świecie .... :twisted: :twisted:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Nie sty 27, 2013 0:09 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- głosujemy na OGON rok

kotkins pisze:Izka- w ogonie nie liczy się to czy on perski czy nie perski.Liczy się MORALE I SIŁA.
A mnie się dlugie, zwykłe jak mojego Felka podobają.

Noz to przecież napisałam - ogon Misi jest jak Felka, bo oni chiba genetyczne bliżniaki som. Choć Misia do tapczanu nie ucieka...../ tylko na okno w kuchni za zasłonke / :mrgreen:
Ale MORALE I SIŁA u koty po zapaleniu 8O 8O i tak ruszam ten ogon , bo paskuda znów zaczyna lizać :cry:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Nie sty 27, 2013 0:25 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- głosujemy na OGON rok

1. Amelka
2. Kacperek (rudej 32)
3. ogon brytyjski (katarzyny 1207)
Wyróżnienie - Melon
Obrazek

Basiag

Od: Sob maja 27, 2006 19:57

Post » Nie sty 27, 2013 9:36 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- głosujemy na OGON rok

Kotkins - Neigh obiecała [w pewnym sensie :wink: ] że dasz przepis na zupę. Daj.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Nie sty 27, 2013 9:36 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- głosujemy na OGON rok

Kacperek nie jest mój mimo ,bardzo żałuję :( AArczyk
Nie mam czarnego kociego ogona tylko dwa rude :)
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Nie sty 27, 2013 11:26 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- głosujemy na OGON rok

Izka- a kto Ci każe za ogon kota ciągać .Masz zdjecia porobić.No, chyba ,że ogon się ukrywa.To trzeba uszanować!

Fio nie chce pokoju na świecie...chce bić łapom.Bo lubi.
Neigh wczoraj mowiła,że ona ma niepowtarzalny wyraz dzioba (Fio znaczy).No- ma.
Njenaffidzem Wasss....poprostu...

Podam przepis , obiecuję.
Łatwy jest, zobaczycie!

kotkins

Post » Nie sty 27, 2013 13:26 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- głosujemy na OGON rok

Witamy niedzielnie Kotkinsowo i wszystkich podczytywaczy. A propo ogonów - Ofelia dziś wzięła w łapcięta ogon Małej Czarnej i wylizała. Wymyła, znaczy sie. Chyba ma wątpliwości co do zdolności higienicznych tego Małego Czarnego podobnego do kota, co się pałęta po domu.
Książniczka Ofelia dziękuje za głosy na nią oddane, przyjmuje łaskawie ten wyraz hołdu (i czeka na więcej :wink: ).

I co z tą zupą z kokosa?
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Nie sty 27, 2013 14:19 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- głosujemy na OGON rok

Gdzie te ogony można obejrzeć ??
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Nie sty 27, 2013 14:33 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- głosujemy na OGON rok

kristinbb pisze:Gdzie te ogony można obejrzeć ??

Na tym wątku ... zaczynają się od 68 strony ... śmy zaczęli ... :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Nie sty 27, 2013 16:43 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- głosujemy na OGON rok

katarzyna1207 pisze:
kristinbb pisze:Gdzie te ogony można obejrzeć ??

Na tym wątku ... zaczynają się od 68 strony ... śmy zaczęli ... :mrgreen:

Idę obejrzeć, bardzo dowcipny pomysł :lol: :lol:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

[poprzednia][następna]