Moderator: Estraven
anulka111 pisze:Jestem po wizycie: lekarka orzekla ,ze lubi takie porzadne czyste ciecia-zupelnie jak skalpelem uciete![]()
Mam takie swinstwo do odkazania i wysuszania i zapomniec o uzywaniu na jakis czas prawej reki- na pocieche powiedziala,ze calkiem niezle sie na mnie goi. I ze przezyje- chyba byla w db humorze,bo powiedziala,ze facet by zemdlal,jakby sobie tak łape uszkodzil-a kobieta sobie poradzi![]()
Mam dalej opatrunki sobie robic i uwazac,by sobie tego nie urazic
No i bede sobie radzic
Będziesz w Bielsku-Białej?anulka111 pisze:Witanko wszystkim. Ja juz mam wolne hurra.
Trzymam kciuki za łapanieanulka111 pisze:Koty beda dzis w salonie pieknosci, choc lapanie ich jedna reka bedzie z pewnoscia ciekawym doswiadczeniem. Coz polowanie czas zaczac. Na 17 mamy byc.
No my w Cieszynie jeszcze nie wiadomo na razie tak 50/50anulka111 pisze: W Cieszynie na 100procent bede.
anulka111 pisze:A jak daleko w Bielsku z dworca pkp? I od kt do kt bedziecie w nd?
ewkaa pisze:anulka111 pisze:A jak daleko w Bielsku z dworca pkp? I od kt do kt bedziecie w nd?
Nie wiem jak daleko niestetymoże na wątku wystawy ktoś podpowie
![]()
My będziemy oczywiście w oba dni od rana do wieczora - teoretycznie w niedzielę o 17 ma się skończyć wystawano i w niedzielę będzie osobny BIS mco, który bardzo chcę obejrzeć
jaaana pisze:A jak dziś palec?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 124 gości