Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
koteczekanusi pisze:kotkins pisze:Problem wykupu jest nierozwiązywalny.Aczkolwiek- to jak z leczeniem.Czy leczylabym członka Al-kaidy??TAK.
Bo to CZŁOWIEK.
Kota ratuję bo to KOT.
Spoko, wykupiłabym kota, gdyby trzeba było. Chociaż wkurzałoby mnie, że jakiś ch... na tym jeszcze zarabia. Kota bym leczyła. Członka Al-Kaidy bym nie leczyła. I jeszcze sporo innych.
Poza tym tak zwane człowieczeństwo jest przereklamowane.
A w ogóle poza tym to ogólnie im mniej ludzi na Ziemi, tym lepiej dla tej Ziemi.
Neigh pisze:koteczekanusi pisze:kotkins pisze:Problem wykupu jest nierozwiązywalny.Aczkolwiek- to jak z leczeniem.Czy leczylabym członka Al-kaidy??TAK.
Bo to CZŁOWIEK.
Kota ratuję bo to KOT.
Spoko, wykupiłabym kota, gdyby trzeba było. Chociaż wkurzałoby mnie, że jakiś ch... na tym jeszcze zarabia. Kota bym leczyła. Członka Al-Kaidy bym nie leczyła. I jeszcze sporo innych.
Poza tym tak zwane człowieczeństwo jest przereklamowane.
A w ogóle poza tym to ogólnie im mniej ludzi na Ziemi, tym lepiej dla tej Ziemi.
Jakby mi ktoś do głowy zajrzał.
AnnAArczyK pisze:Całusy dla PRACOWITEJ Amelci!!!
Uploaded with ImageShack.us
Nie...nie..My nie odlatujemy!!! My śpimy! Mocno śpimy!!! Byle gdzie, byle na pleckach!!! Dwułapni doskonalą się w skokach przez przeszkody!!!
shira3 pisze:No, Amelka coraz ładniejszaJak na persa.....
![]()
gabi.cezar pisze:Amelja ufielbiam czytać o Tfojich przygodach,
jezdeś git zawodniczka,
Ludwik, Tfuj Wafel![]()
kotkins pisze:gabi.cezar pisze:Amelja ufielbiam czytać o Tfojich przygodach,
jezdeś git zawodniczka,
Ludwik, Tfuj Wafel![]()
Ludwik pszyjeć do mnje, bendziem siem ganiali po meblach i zrobim im siczka w kuffni!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości