SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 16, 2011 17:46 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

kamari pisze:nie mogę zrozumieć, jak ktoś może chcieć mieć psa mniejszego od większości moich kotów 8O

Dużo miejsca w mieszkaniu nie zajmie, nawet w kawalerce. Dużo nie zje. I do torebki się zmieści.
Same zalety. :mrgreen:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt gru 16, 2011 17:48 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Bazyliszkowa pisze:
kamari pisze:nie mogę zrozumieć, jak ktoś może chcieć mieć psa mniejszego od większości moich kotów 8O

Dużo miejsca w mieszkaniu nie zajmie, nawet w kawalerce. Dużo nie zje. I do torebki się zmieści.
Same zalety. :mrgreen:

Ale na spacer z tym trzeba wychodzić, czyli pokazać się publicznie :oops:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt gru 16, 2011 17:52 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

I tak nikt nie zauważy, że jesteś z psem. :lol:

Bazyliszkowa

Post » Pt gru 16, 2011 17:54 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Rację ma Dorota :ok: .
Na posłaniu mojego Alutka zmieściłyby sie bez trudu ze trzy takie yorki :mrgreen: .
Aluś ma juz swoje ulubione miejsce w domu i broni go jak lew :D .
To taka pufa pluszowa, nawet nie wiem, skąd ją mam, ma takie wgłębienie na środku, i tam Alek rezyduje :mrgreen: .
I boże broń mu tam zająć, bo bije łapą...
Ale u Alka zaobserwowałam początkowo takie reakcje dziwne...nie pisałam o tym, bo co i rusz zapominałam...
Otóż Aluś panicznie bał się gwałtownych ruchów ręką w jego stronę.
Naprawdę, nawet jak chciało się go poglaskać zbyt szybko, to kulił się w kłębek, patrzył przerażony i syczał. 8O
Teraz jest już lepiej, ale moje dziewczyny mają na wszelki wypadek zakodowane, żeby do Alutka spokojnie, powoli i delikatnie.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt gru 16, 2011 17:55 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Bazyliszkowa pisze:I tak nikt nie zauważy, że jesteś z psem. :lol:

Ale wszystkie koty w okolicy się śmieją :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt gru 16, 2011 17:55 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

No to można nauczyć yorka robić na matę, w domu - o na taką: http://www.e-torro.pl/m-28/p-500/8in1-m ... 30szt.html

Bazyliszkowa

Post » Pt gru 16, 2011 17:57 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:Rację ma Dorota :ok: .
Na posłaniu mojego Alutka zmieściłyby sie bez trudu ze trzy takie yorki :mrgreen: .
Aluś ma juz swoje ulubione miejsce w domu i broni go jak lew :D .
To taka pufa pluszowa, nawet nie wiem, skąd ją mam, ma takie wgłębienie na środku, i tam Alek rezyduje :mrgreen: .
I boże broń mu tam zająć, bo bije łapą...
Ale u Alka zaobserwowałam początkowo takie reakcje dziwne...nie pisałam o tym, bo co i rusz zapominałam...
Otóż Aluś panicznie bał się gwałtownych ruchów ręką w jego stronę.
Naprawdę, nawet jak chciało się go poglaskać zbyt szybko, to kulił się w kłębek, patrzył przerażony i syczał. 8O
Teraz jest już lepiej, ale moje dziewczyny mają na wszelki wypadek zakodowane, żeby do Alutka spokojnie, powoli i delikatnie.

Musiał się chłopak naprzeżywać. Tak naprawdę nie wiesz, co się z nim wcześniej działo. Tu trzeba cierpliwości, to może zająć nawet kilka miesięcy. Ale się tym nie zrażajcie. Skoro broni miejscówki, to znaczy, że wie, że jest w domu :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt gru 16, 2011 18:00 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Bazyliszkowa pisze:No to można nauczyć yorka robić na matę, w domu - o na taką: http://www.e-torro.pl/m-28/p-500/8in1-m ... 30szt.html

Super sprawa, szkoda, że nie ma takich dla kotów :(
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt gru 16, 2011 18:01 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Marysia, ja się nie zrażę, co to, to nie...tylko żal mi bidoka :( .
Na szczęście już tak nie reaguje zbyt często...a i my uważamy, żeby go niepotrzebnie nie straszyć.
Zrobimy z niego jeszcze przytulaka :ok: .
Kocham bardzo tego wielkoluda :1luvu: .
Aczkolwiek jest coś z tymi moimi olbrzymami...wielki a doopa wołowa, jak Pusiek :mrgreen: .
Taką Zofię to on by przecież wciągnął nosem...a tymczasem to ona im wiecznie sęków natrzaska 8O .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pt gru 16, 2011 18:05 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:Marysia, ja się nie zrażę, co to, to nie...tylko żal mi bidoka :( .
Na szczęście już tak nie reaguje zbyt często...a i my uważamy, żeby go niepotrzebnie nie straszyć.
Zrobimy z niego jeszcze przytulaka :ok: .
Kocham bardzo tego wielkoluda :1luvu: .
Aczkolwiek jest coś z tymi moimi olbrzymami...wielki a doopa wołowa, jak Pusiek :mrgreen: .
Taką Zofię to on by przecież wciągnął nosem...a tymczasem to ona im wiecznie sęków natrzaska 8O .

Aluś to już dorosły facet po przejściach. Jakoś ci nie uciekł spod desek, więc sam wie, że ma dobrze tam, gdzie jest.
A że Zośka rządzi, to i dobrze. Ktoś musi, najlepiej baba :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt gru 16, 2011 18:08 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Daj spokój, Marysia, jak ja sobie przypomnę, jak on siedział pod tymi deskami :? !
A wogóle to jak z Felutkiem moim? :1luvu:

vip

Post » Pt gru 16, 2011 18:11 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Pozdrawiamy wieczorkiem :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt gru 16, 2011 18:11 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Feluś szybko rośnie, gada na okrągło (jak to facet, zawsze ma coś do powiedzenia) i jest potwornie miziaty. Mruczy z zadowolenia nawet wtedy, kiedy go kąpię czy robię masaż. Jest fantastyczny :D
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt gru 16, 2011 18:36 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Erin pisze:Pozdrawiamy wieczorkiem :)

O, cioteczka sie zjawiła :D !
Również pozdrawiamy wieczorkowo :D .
Aktualnie u nas leje :evil: .
Punio chciał na siku wyjść, i spod furtki zrobił w tył zwrot :mrgreen: .

vip

Post » Pt gru 16, 2011 18:56 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

A u nas chłodno, mroźnawo.
Ale my na Syberii mieszkamy :wink:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]