wszystkie kolory życia z kotami

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 23, 2011 10:52 Re: wszystkie kolory życia z kotami

Hejka jestem w szoku co do tego co piszecie co Wasze koty lubią :mrgreen: gdzie ten Barf? :mrgreen: Obrazek
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pt gru 23, 2011 18:21 Re: wszystkie kolory życia z kotami

Obrazek
Rubisia jako przedstawicielka moich kociastych stworzyła unikatową pocztówkę :mrgreen: Z całego serca życzymy Wesołych Świąt :D

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Pt gru 23, 2011 18:31 Re: wszystkie kolory życia z kotami

Obrazek
Obrazek ,

vailet

Post » Pt gru 23, 2011 20:35 Re: wszystkie kolory życia z kotami

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt gru 23, 2011 20:57 Re: wszystkie kolory życia z kotami

joszko89 pisze:Obrazek
Rubisia jako przedstawicielka moich kociastych stworzyła unikatową pocztówkę :mrgreen: Z całego serca życzymy Wesołych Świąt :D

ale szopka :mrgreen:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Sob gru 24, 2011 8:49 Re: wszystkie kolory życia z kotami

Obrazek
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

Post » Sob gru 24, 2011 12:16 Re: wszystkie kolory życia z kotami

Życzę Wam nadzieji, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy,
filiżanki dobrej pachnącej kawy, piękna, poezji, muzyki, pogodnych świąt zimowych, odpoczynku,
zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokół, chwil roziskrzonych kolędą,
śmiechem i wspomnieniami...
oraz mnóstwo miłości i miziaków dla swoich futrzastych :kotek:

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Nie gru 25, 2011 23:42 Re: wszystkie kolory życia z kotami

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Wto gru 27, 2011 16:06 Re: wszystkie kolory życia z kotami

witamy poswiatecznie :D
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Wto gru 27, 2011 16:50 Re: wszystkie kolory życia z kotami

Hej dinzoo :) gdzie Cię wcięło :?: :mrgreen: jak koteczki po świętach? :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek ,

vailet

Post » Wto gru 27, 2011 22:52 Re: wszystkie kolory życia z kotami

witamy się poświątecznie :1luvu: i wszystkim dziękujemy za życzenia
święta to taki czas kiedy komputer idzie u mnie w odstawkę :? mam potem dużo odrabiania i nadrabiania...cóż taka cena :mrgreen:
Wigilia była u mnie więc kotki prym wiodły :1luvu: popisowo demonstrując swoje wdzięki przed zebraną publiką :ryk:
nawet Bajka postanowiła nas zaszczycić swoim widokiem z wysokości schodów :mrgreen:
gdyby wiedziała co jej dzisiaj zgotuję, to już wtedy by się schowała :evil:
skoro jednak była nieświadoma ucieszyłam się gdy udało mi się ją zwabić rano do kontenerka :twisted:
przegłodzona i pozbawiona wody chętnie wmaszerowała do niego w nadziei, że dostanie swoje ulubione chrupusie 8O
a tu trzask :!: i potrzask :strach: ale odwrotu już nie było...było za to postanowione, że Bajusię dziś sterylizuję :roll:
stres był niemały bo i wszystko na raz załatwić chciałam :conf: tak więc test na FelV, test na FIV, sterylizacja, test na lamblie, biochemia, morfologia 8O i to wszystko u jednej małej Bajusi w jeden dzień
wszystko poszło dobrze, Bajeczka nad wyraz dzielnie zniosła zabieg, testy FelV i FIV ujemne, morfologia i biochemia książkowe...ale :evil: cholerne lamblie na plus...całe stado do leczenia znowu :cry:
Maleństwo jak mnie zobaczyło w klinice po zabiegu to nawet jakby się na mój widok ucieszyła :1luvu:
po powrocie izolatka, czyli łazienka :roll: niezbyt jej się podoba, ale jak zniosłam sobie do niej poduszkę i koc i siedzę z nią w łazience to jest spokojna :ok: :mrgreen: oczywiście feliway w kontakcie pewnie robi swoje, ale tak po cichutku myślę, że może moja obecność też :wink:
Bajutek tuż po instalacji w łazience w gustownym kostiumie :mrgreen:
Obrazek
pierwsza próba rozbrojenia kaftanika :twisted:
Obrazek
odrobina wytchnienia w zaciszu :roll:
Obrazek
latarki w kaftanie :ryk:
Obrazek

mam nadzieję, że Duża nie planuje tu spać ze mną...nie zamierzam jej ustąpić miejsca w moim domku Bajka

dinzoo

Post » Śro gru 28, 2011 6:04 Re: wszystkie kolory życia z kotami

dinzoo cieszę się że Bajka ładnie zniosła sterylkę.W jakim wieku ona teraz jest?Co do lamblii to współczuję :( a ma ona brzydkie kupale bo moja Bejbi na rzadko i żółto robi 8O a dopiero test robiłam i był ujemny :roll: Chodzi mało do kuwety,ale czemu takie to rzadkie? :roll:Nie Wiesz jak jest przy robalach z kupkami?
Obrazek ,

vailet

Post » Śro gru 28, 2011 8:31 Re: wszystkie kolory życia z kotami

Vailet Bajusia robi cały czas ładne qoopusie..dlatego zaskoczona byłam, że u niej test wyszedł dodatni :cry: tym bardziej, że u pozostałych był ujemny, a to właśnie Buba i Mańka miały brzydkie, rzadkie, śmierdzące qoopsztale...fuj :|
przy robalach to chyba różnie z qoopalami ale aż takiej wiedzy nie mam wiem tylko, że jak qoopa jest jasna to można sądzić, że jest trzustka podrażniona lub uszkodzona :oops: ale trzeba robić badania dodatkowe (tak było z Manią)

dinzoo

Post » Śro gru 28, 2011 9:22 Re: wszystkie kolory życia z kotami

Też się cieszę, że Bajka była dzielna i się trzyma! U mnie Linka ma ostatnio b.brzydkie qoopki....Będę musiała poczytać o tych wszystkich dziwnych nazwach bo jeszcze nie jestem taka obeznana jak Wy widzę :roll:

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Śro gru 28, 2011 12:49 Re: wszystkie kolory życia z kotami

Obrazek

Karolek(ona)

[poprzednia][następna]