w ogóle wesoła z nas gromadka, Idzi ma zapalenie krtani,dostał antybiotyk...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
paw pisze:cóż, wygląda na to że Bezik zdąży wrócić do domu przed ostatnią podróżą, ale już nie na długo...niezły z niego fajter - beznadziejne wyniki nerkowe, katastrofa w gębusi - a facecik je nawet chrupki i jeszcze przy tym mruczy. no ale siedzi właściwie cały czas w szafie, dziś wyszedł tylko na chwilę na balkon napić się wody no i czasem raczy wyjść do miseczki. Teraz dostał jeszcze zastrzyk wzmacniający i przeciwzapalny, ale jak mówi pan wet to tylko takie podtrzymywanie na siłę... ale jak mogę nie podtrzymywać mojego kochanego staruszka...
w ogóle wesoła z nas gromadka, Idzi ma zapalenie krtani,dostał antybiotyk...
paw pisze:Bezik dziś w troszkę lepszej formie i humorku
Biedny przytkany Idzianty też
mahob pisze:Opowieści o Glusiu cieszą
paw pisze:dziękujemy za wszystkie ciepłe myśli i życzenia - najwyraźniej działają ! Bezik w domu odzyskał rezon i nawet część dawnej bezczelnościjest wyraźnie słabszy, nie wskoczy na blat ani na parapet, tylko dramatycznie spada, ale radzi sobie - przeszkody pokonuje stopniowo
ma apetyt na żarciuszko i na życie, ufff... trochę odetchnęłam. pan weterynarz też bardzo zdziwiony
oczywiście dalej się martwię, jego stanem ogólnym i stanem gębusi, ale staruszek znowu zadowolony z życia, to najważniejsze
Użytkownicy przeglądający ten dział: joanjoan, Lifter, Wojtek i 57 gości